MISS WORLD 2000: 117 dae en egskeiding volg !!!

sou daar water in die gas tussen Priyanka Chopra en Nick Jonas wees? Volgens die Amerikaanse pers, pas pasgetroudes reeds om geskei te word, net vyf maande na hul troue ...

Laaste Desember het Priyanka Chopra en Nick Jonas ons weer in die sprokie geglo deur die troue van die jaar te organiseer. Om eers 'n paar maande na die aanvang van hul idillis te trou, het die Indiese bom 36 jaar wat in MissNew in 2000 en die bekende Amerikaanse sanger 26 jaar verkies is, nie aarsel nie skouspelagtige troue met nie minder nie as drie verskillende seremonies wat oor 'n maand versprei het.
En sedert hul huwelik, bly die twee jongmense die demonstrasies van liefde op sosiale netwerke voortdurend. Soos haar twee skoonsuster Danielle en Sophie, verskyn die pragtige Priyanka in die jongste video van die Jonas Brothers wat hul musikale comeback net geteken het.
Die Amerikaanse pers kondig die egskeiding aan
Tog ten spyte van hierdie perfekte verskynings, die Amerikaanse koerant OK! tydskrif het pas 'n uitgawe bekend gemaak waarin die egskeiding van die jong paartjie aangekondig word. Op 'n portret van Priyanka en Nick, die media titel van 'n groot "DIVORCE AFTER 117 DAYS! ", gevolg deur die volgende inligting: "Lies, argumente en verraad ... waarom sy familie hom gevra het om sy huwelik te beëindig, 2 miljoen dollar wat by die troue vermors is ..."

"Sy optree asof sy 21 jaar oud was"
Volgens dieselfde tydskrif sou Nick Jonas vinnig ontnugter word deur die ware gesig van sy vrou te ontdek: " Nick het gedink dat Priyanka maklik was toe hulle getroud was, maar hy het net gesien hoe hy hom wou beheer. Ook, het sy net haar kwaai kant onthul, iets wat Nick nie voor die troue opgemerk het nie ».
As die tydskrif ook wys op die feit dat hulle nie 'n huwelikskontrak geteken het nie en dat die aktrise in die geval van egskeiding die helfte van die geluk van die sanger kan beërwe, blyk dit ook dat, ten spyte van verskynings, sy skoonseuns waardeer dit nie: "Hulle het gedink dat Priyanka 'n volwasse vrou is en dat sy gereed is om 'n gesin te begin, maar hulle het pas ontdek dat sy 'n partytjie meisie is wat gedra asof sy 21 is.