Facebook het nie kommentaar gelewer op die wêreldwye mislukking van Instagram nie en WhatsApp het hierdie Sondag plaasgevind

Die mislukking het nog miljoene Facebook-gebruikers en sy dienste oor die wêreld beïnvloed.

Gister, Sondag, April 14, het 'n reuse-uitval op Facebook plaasgevind. 'N Onderbreking wat onafwendbaar twee van sy gewilde dienste beïnvloed het: Instagram en WhatsApp. 'N episode wat herinner aan die een wat verlede maand plaasgevind het in die lig van 'n verandering in die konfigurasie van bedieners. Net hier: as Facebook oor hierdie mislukking gepraat het, is daar verlede Sondag niks deur die firma gekommunikeer nie. Dit is genoeg om te sê dat die reus weereens besluit om nie die kaart van deursigtigheid met sy gebruikers toe te pas nie!

'N Onderbreking wat onverklaar bly

As jy probleme gehad het met die aanmeld van Instagram, WhatsApp en / of Facebook gister, was niks meer normaal nie: hierdie dienste was slagoffers van 'n wêreldwye uitval. 'N Wêreldwye uiteensetting wat direk verwys na die een wat verlede maand plaasgevind het en baie langer geduur het. Facebook het geen ander keuse as om homself uit te druk nie, en het 'n verandering in die konfigurasie van bedieners aan die dag gelê. Dit het 'n volle dag geneem om die probleem reg te stel. 'N wonderlike kommunikasie besluit van die maatskappy wanneer ons weet dat laasgenoemde baie min deursigtigheid oefen.

Maar nou is die ou duiwels van Facebook weer op die been: die firma het eenvoudig besluit om nie te kommunikeer oor die redes vir die afbreek van hierdie Sondag nie. Nie 'n boodskap op Twitter of sy blog nie.

Maar die glas is nie half leeg nie, aangesien die onderbreking nou verby is - en die duur daarvan sal korter gewees het as die vorige een wat die dienste van Facebook aangeraak het!

Hierdie artikel verskyn eers op https://www.begeek.fr/facebook-ne-sest-pas-exprime-sur-la-panne-mondiale-dinstagram-et-whatsapp-ayant-eu-lieu-ce-dimanche-313028