Ashley Jones: die ster van

Ashley Jones is 'n gehawende vrou. Soos die webwerf onthul Mense, die aktrise van 43 jaar, bekend dat sy in die reeks gespeel het Die vure van die liefde in die vroeë 2000 jaar en daarna in Liefde, glorie en skoonheid tussen 2004 en 2016, gevra vir egskeiding vir gesinsgeweld. Sy was sedert 2015 getroud aan 'n sekere Joel Henricks. 'N Paar dae gelede het Ashley Jones haar eerste sege in die hof behaal, wat haar man beperk het tot 'n mate van afstand.

In die dokumente wat Mense 'n paar weke gelede aan die hof oorhandig is, beweer Ashley Jones Verlede Augustus het die gesin op 17 vertrek, in geselskap van sy seun Hayden. Laasgenoemde het verlede jaar sy derde verjaardag gevier. In haar getuienis het die aktrise die versekering gegee dat sy die gesin verlaat het 'Omdat sy gevrees het vir haar lewe en haar seun'. Alhoewel Joel Henricks steeds in die verbod was om sy vrou binne honderd meter te nader 'Teister haar en volg haar' volgens verklarings van Ashley Jones.

Hy sou sy vrou se hand gebreek het

Ashley Jones tel nou eis eksklusiewe bewaring van hul klein Hayden. Om dit te doen, het sy die besonderhede gegee van die liggaamlike en geestelike mishandeling wat haar man tydens hul vier jaar van huwelik aan hom sou gehad het: 'Hy het my 'n teef genoem, beskuldig my gereeld van ontrouhedeen was ongelooflik jaloers op my ou kêrels met wie ek nie meer kontak het nie " so sê Bridget se tolk in Liefde, glorie en skoonheid. Sy verduidelik dat haar man haar pols al onder die invloed van alkohol gedraai het en haar ook op die grond afgeplat het. Dit sou ook veroorsaak 'n gebreekte hand van Ashley Joneswat daartoe sou lei dat sy dringend geopereer moes word.

Moenie 'n artikel van Closermag.fr mis nie deur direk 'n waarskuwing via Messenger te ontvang

Hierdie artikel verskyn eers op https://www.closermag.fr/people/ashley-jones-la-star-d-amour-gloire-et-beaute-demande-le-divorce-pour-violences-1021670