Kameroen: Vir die masker kan die bedrag van 1000 FCFA nou van elke student vereis word

0 2

Kameroen: Vir die masker kan die bedrag van 1000 FCFA nou van elke student vereis word

Die maatreël tree in werking sodra pryse op 1 Junie 2020 hervat word.

Teenoor die pers op 13 Mei 2020 in Yaoundé, het die kantoor van die Association of Parents of Students (APE) van Kameroen besluit om die studente se masker stelselmatig aan te trek sodra die klasse op 1 Junie 2020 hervat is. Die maatreël wat slegs studente in die primêre en sekondêre eksamenklas betref, het ten doel om die verspreiding van Covid-19 vir 'n hervatting van lesse sonder groot risiko te beperk.

Die besluit is geneem deur die nasionale president van die Kameroen APE, Ghislain Kwayep Mbiada, in samewerking met die hoofde van die inrigtings. Die APE het aangekondig dat die inskrywing nie meer as 30 studente per klas sal wees nie. Omdat deeltydse kursusse beplan sal word om die arbeidsmag beter te laat draai.

Benewens die verpligte dra van twee maskers per student, is 'n kubus van 1000 liter hidroalkoholiese gels per onderneming, die stelselmatige ontsmetting van inrigtings en die gebruik van termoflaters by die ingang van elke inrigting, al die maatreëls wat deur die inrigtings om die verspreiding van covid-19 in skole te bekamp.

Die APE en die hoofde van inrigtings het ouers ook uitgenooi om die skoolgeld vir hul nageslag te betaal en om persoonlik betrokke te raak by die tuisonderwys van hul kinders.

Hierdie artikel verskyn die eerste keer op: https: //actucameroun.com/2020/05/15/cameroun-la-somme-de-1000-fcfa-desavant-exigee-a-chaque-eleve-pour-le-masque/ amp /

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.