Die akteur Gregory Tyree Boyce is saam met sy vriendin dood in sy kamer aangetref

0 2

Die akteur Gregory Tyree Boyce is saam met sy vriendin dood in sy kamer aangetref

Die lewelose liggaam van die akteur Gregory Tyree Boyce is by dié van sy maat in Las Vegas gevind. 'N Regte tragedie.

Gregory Tyree Boyce is oorlede. Die 30-jarige akteur wat aan die algemene publiek bekend is omdat hy Tyler se rol in die film vertolk het "Twilight", is op 13 Mei 2020 by sy huis in Las Vegas dood aangetref. Sy vriendin Natalie Adepoju (27) is ook aan sy sy dood.

As die oorsake van hul dood op die oomblik nie bekend is nie, het die webwerf TMZ die ontdekking van 'n geheimsinnige wit poeier op die plek aangekondig, wat waarskynlik verantwoordelik sou wees vir die dubbele dood.

Dit was die lig van ons lewens
Op Dinsdag 19 Mei 2020 het die familie van die oorledene 'n persverklaring gepubliseer. 'Dit was die lig van ons lewens en ons is hartseer oor sy heengaan. Die Gregory wat ons geken het, was naby aan die wêreld en was 'n goeie mens. Hy was baie respekvol en verantwoordelik ", sy het geskryf.

Haar ma, Lisa Wayne, het individueel op Facebook gepraat met 'n nuwe huldeblyk. 'Ek is siek sonder jou. Ek is geskeur, verlore, ek het pyn. Ek het vir jou 'n boodskap gestuur waar ek jou gebel het toe ek gebroke of bekommerd was, en jy het vir my gesê: Ma, ek is by jou, ons gaan saam hierdie beproewing deur. Waarom het jy my verlaat? ", het sy ongelukkig geskryf.

Hierdie artikel verskyn eerste op: https: //afriqueshowbiz.com/lacteur-gregory-tyree-boyce-retrouve-mort-dans-sa-chambre-avec-sa-petite-amie/

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.