ean-Claude Van Damme maak 'n bekentenis oor die verdienste van Islam en die profeet Mohammed

0 10

ean-Claude Van Damme maak 'n bekentenis oor die verdienste van Islam en die profeet Mohammed

Die Hollywood-akteur Jean-Claude Van Damme het 'n simboliese bekentenis op 'n TV-stel gemaak. Dus het hy in 'n video bevestig dat hy die model van die hoogs gerespekteerde profeet van Islam, Mohammed, onbedagsaam gevolg het (vrede en verlossing aan hom).

Deur na hierdie video-plasing tot die einde toe te kyk, kon ons sien hoe die filmster oor die profeet van Islam gepraat het. Hy het hom gelukgewens met wat hy die wêreld gebring het, in hierdie geval sy gids.

Islam is 'n onbetwisbaar beter godsdiens en Allah het ons die maniere en middele gegee sodat ons kan neig na die rigting wat homself aanbeveel. En die profeet Mohammed is 'n voorbeeld vir ons Moslems.

Alhoewel hy 'n Christen is, word Jean Claude Van Damme, tydens 'n onderhoud op MBC Channel, die waarde van die profeet erken deur te bevestig dat hy weet "wat goed was vir die liggaam ", en dat alle individue moet volg "sy model " om gesond te bly.

Daar moet ook onthou word dat dit nie die eerste keer is dat 'n beroemde karakter Muhammad (vrede en verlossing met hom) gelukwens met sy optrede in hierdie wêreld en sy intelligensie nie. Boksers soos Mike Tyson, Mohamed Ali beweer dat hulle danksy die leer van die profeet van Islam daarin geslaag het om hul vorm te behou en kampioene vir wêreldboks te wees.

En wat van die Amerikaanse rapper Snoop Doog wat Islam aanvaar het deur die leer van die profeet.

Benewens die feit dat hy hierdie pragtige godsdiens na die wêreld gebring het, het die profeet Mohammed (vrede en verlossing met hom) kolossale werk gebring sodat ons in die logika van die regverdiges in hierdie wêreld in volle ontaarding kan bly.

Hierdie artikel het eerste verskyn op: https: //afriqueshowbiz.com/jean-claude-van-damme-vend-les-merites-de-lislam-et-fait-leloge-du-prophete-muhammad/

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.