Werwing van digitale verkope

0 115

Werwing van digitale verkope

Die integrale metode is daarop gemik om die platform van jong ondernemers op die vasteland van Afrika te wees. Dit bepleit die ontwikkeling van ons dierbare kontinent deur dinamiek en die passie van sy jeug. Sy glo daaraan om beter te word vir al hierdie jong Afrikane wat op hierdie kontinent, die voedende matriks van mensdom, hoop verloor het. Laat u 'n integrale deel wees van hierdie droom wat deur u, ons platform vir almal ...

Ons werf kommersiële dienste vir ons behoeftes vir ons aanlyn-sigbaarheid- en leesbaarheidsaktiwiteite.

U sal vooraf opleiding ondergaan en na validering onmiddellik verloof wees.

U salaris sal wissel van 50 CFA-frank tot meer as 000 CFA-frank, as u werk en ons instruksies streng volg.

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.