op soek na 'n bestuurder van 'n kissie met brood net op Sondae

2 1 419

op soek na 'n bestuurder van 'n kissie met brood net op Sondae

Soek eers 'n Sondag 'n bestuurder van 'n broodkis *????
* Whatsapp: 654.017.357 *✨
NB: Dit is kontantwerk

2 kommentaar
  1. Elanga dit

    Ek stel belang hier is min nommer 694706085

  2. Guimeda berthe dit

    Ek het die eer om u vriendelikheid te vra om my aansoek te aanvaar
    Ek is baie geïnteresseerd in die aktiwiteite van u onderneming, ek wil graag my aansoek indien vir 'n moontlike pos in u span
    Vir 'n beter oorweging van my aansoek, gee my aangehegte CV 'n verklaring van my opleiding, my werk en internskap voltooi. 'N Moontlike onderhoud sou my toelaat om my menslike en professionele quanlitès meer volledig te versprei. U sien daarna uit om u binnekort te ontmoet, glo asseblief meneer Die uitdrukking van my opregte groete

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.