El Diablo: die ware gesig van die akteur Martin Acero (foto's)

0 189

El Diablo: die ware gesig van die akteur Martin Acero (foto's)

Om 'n akteur te wees is 'n swaar verantwoordelikheid. Baie kykers dink dat die speel van die rol in 'n film 'n persoonlikheid is wat die akteur ook aanneem regte lewe.

Terwyl 'n akteur enige rol vertolk wat aan hom opgedra is. Sleg, vriendelik, skaam, lomp, arrogant, ryk of arm. Dit is die wetgewing van die teater.

Dus het Martin Acero, wie se regte naam Miguel Varroni die rol van 'n arrogante, ambisieuse en vagabonde man in die reeks vergestalt het "El Diablo". Wat sy beeld onder die kykers verkleur het. Maar is die akteur regtig so in die regte lewe?

Miguel Varroni het daarom in 'n onderhoud erken dat hy nie so sleg is nie: 'Ek is nie die slegte ou wat jy dink jy is nie. Ek het net my rol gespeel en ek dink ek het dit goed gespeel. Ek het 'n vrou wat ek aanbid en wat ek respekteer en ek sal haar vir geen ander in die wêreld oorlaat nie. '

Die groot akteur is 'n getroude man sedert 1997. O! Dat die voorkoms misleidend is. Hy trou met Catherine Siachoque, wat die moeder van Catalina is en die vrou van Albéro in die reeks "Catalina". Ag dit, 23 jaar van lewe saam vir so 'n slegte man !? Wow dit is om te hersien ...

Hierdie artikel verskyn eerste op: https://afriqueshowbiz.com/telenovelas-de-la-serie-el-diablo-le-vrai-visage-de-lacteur-martin-acero-photos/

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.