Werksaanbieding: Assistent (e) Tesourier - Afriland First Bank Kameroen

0 36

Afriland First Bank Kameroen is op soek na 02 Tesourierassistente. Onder die toesig van die hoof van die tesourie-afdeling, is hul belangrikste missie om tesourieprodukte te verkoop om die bank se winsgewendheid en portefeulje te ontwikkel.

Ideale kandidaatprofiel:

Die Kameroense bank wil 'n kandidaat met 'n minimum BAC + 5-opleiding in finansies / bestuur / handel / ekonomie vir hierdie pos werf. Daarbenewens is 02 jaar ervaring nodig vir 'n soortgelyke funksie of vir 'n funksie as korporatiewe bestuurder. Die kandidaat moet ook kennis dra van risikobestuur en tesourieprodukte.

Om aansoek te doen, moet u u CV en dekbrief per e-pos na die volgende adres stuur: firstbankcarrieres@afrilandfirstbank.com. Spesifiseer asb in die voorwerp: »Assistent-tesourier«.

Sperdatum vir aansoek: 17 Julie 2020

raadpleeg Afriland First Bank werksaanbod.

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.