PSG: Neymar kondig goeie nuus aan

0 13

In 'n video wat op sy Twitter-rekening geplaas is, het Neymar amptelik aangekondig dat hy sy vennootskap met Nike beëindig het om by Puma aan te sluit.

'Dit sal my verhaal met Puma wees. Ek het grootgeword en na video's van groot sokkerlegendes gekyk (met veral agtergrondfoto's van Pelé, Johann Cruyff of Diego Maradona). Hulle was die KONINGS in die veld. Die KONINGS van my sport. Dit is presies waaroor ek self gedroom het. Ek wil dit op my manier doen. Ek wil die nalatenskap van hierdie atlete na die veld bring. Ek wil hê dat die KONINGS weer in die veld sal regeer en geslagte moet inspireer soos hulle myne geïnspireer het. Dit sal my verhaal met Puma wees. Die ROI is terug ” sê die PSG-aanvaller na 15 jaar van gesamentlike samewerking met Nike.

Hierdie artikel verskyn eers op: https://onvoitout.com/

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.