Yann Barthès het op TMC geskree, en verkragtings wat regstreeks op die stel aan die kaak gestel is

0 543

Yann Barthès het op TMC geskree, en verkragtings wat regstreeks op die stel aan die kaak gestel is

Hierdie Donderdag 1er In Oktober het Yann Barthès die TNT- en TMC-leierskap ten volle verseker met 'n uitgawe van "Quotidien" wat oor die Uyghurs gepraat het. Laasgenoemde wat die slagoffers van gewelddadige onderdrukking in China is.

Frankryk skrik oor die lot van die Uyghurs

Vir sy "Quotidien" van 1er Yann Barthès het verlede jaar op Chinese nasionale dag, China, besluit om hom na China te wend. 'N Geleentheid vir die joernalis om te praat en nuus te gee gevolge vir die golf van ondersteuning rondom die Uyghurs.

Inderdaad, meer as 60 000 Oeigoere is slagoffers van mishandeling in konsentrasiekampe in China. Daarbenewens is daar 'n groot Moslemgemeenskap wat die slagoffer van slawerny is. Raphaël Glucksmann het die situasie in die gesig gestaar om die situasie in Frankryk bekend te maak. Dus wou hy gehoor word en hierdie saak op die stel van die "Daily" verdedig.

LEES OOK: emmanuel-macron-vermenigvuldig-die-escapades-tydens-sy-uitstappies-ontdek-die-nuutste-tot-datum /

Hy het geskryf: “Om vir die Oeigoere op te tree, selfs al lyk dit baie ver, is om ook vir ons op te tree. Hierdie mobilisering veroordeel misdade teen die mensdom, maar dit is ook 'n mobilisering op watter tipe wêreld ons wil hê. Wil ons 'n wêreld hê waar multinasionale ondernemings gebruik werkers gedwonge Oeigoere? 83 maatskappye is ingekrimineer ”.

Dilnur Reyhan, president van die Uyghur-instituut vir Europa, het gesê dat dit vroue was wat die eerste slagoffers van hierdie geweld en mishandeling was. Volgens haar word Uyghur-vroue deur Chinese regeringsamptenare verkrag. Hulle word ook gedwing om revolusionêre skoonheidsveldtogte en sterilisasieveldtogte te doen.

Yann Barthès, 'n slegte keuse? Hy laat vere agter.

Met hierdie uitgawe wat op die Uyghurs gefokus is, het die tweede deel van die "Quotidien" 1,61 miljoen Franse mense, of 6,6%, bymekaargemaak. 'N Gehoor wat aansienlik gedaal het vergeleke met Woensdag 30 September, wat 7,6% was. Die ketting het egter sy mededinger TNT uitoorlê.

Hierdie artikel verskyn eers op: https://www.cuisineza.com

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.