Betogers bestorm Cyril Hanouna se plato, 'n geveg breek uit

0 277

Betogers bestorm Cyril Hanouna se plato, 'n geveg breek uit

Sedert die koronavirus in die wêreld kom, het alles verander. In die geval van televisie-uitsendings, soos die TPMP van Cyril Hanouna op C8, was die begin van die skooljaar baie gebeurtenisvol vir die span.

Hierdie epidemie het op alle terreine baie veranderinge teweeggebring. Die Covid-19 het baie regerings gedwing om 'n noodtoestand van gesondheid te verklaar, dus die bevalling.

'N Opsluiting wat alles verander het

Die bevalling het 'n positiewe uitwerking op die siekte gehad, maar dit het 'n groot wêreldwye ekonomiese krisis geskep en natuurlik ook op ons land. Vandag nog word die restaurant- en vermaakbedryf erg geraak. Verder het die stappe wat deur die regering geneem is, het sake nie gehelp nie. Maar agter hierdie beroerde beroepe sit baie mense wat die kans waag om alles binne 'n oogwink te verloor. Verskeie ondernemings loop inderdaad die gevaar om werknemers uit die werk te sit en te sit.

TPMP, die oproep om hulp van die desperate

As ons hoop verloor en dink dat niemand na ons luister nie, besluit ons om ons anders te laat hoor. Skielik storm 'n paar dae gelede 'n groot aantal betogers die ingang na die ateljee waar TPMP verfilm is. Daarom is die sekuriteit van die boks moes ingryp sodat dit nie 'n buitensporige verhouding neem nie. Maar dit was nie die wil van die betogers nie en Cyril Hanouna het dit vinnig verstaan. Inderdaad, hulle wou net praat om hul ontsteltenis uit te spreek. Dus het die gasheer Cyril Hanouna hulle die vrye teuels by die mikrofoon gegee.

Vervolgens het die betogers gepraat oor die werksomstandighede wat hulle tans ervaar. Die impak van die gesondheidskrisis op hulle. Woorde wat die groot Baba. Skielik nooi Cyril Hanouna hulle na 'n vertoning 'n paar dae later om meer besonderhede in te gee.

Hierdie artikel verskyn eers op: https://www.cuisineza.com

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.