Middernag lekkers - En tog was ons lief vir mekaar ... (deel 1)

0 8

Geagte lesers welkom by ons afdeling "middernag lekkers" vir ons tweede rubriek "en tog het ons mekaar liefgehad ..." dit is 'n paartjie wat trots is op almal en tog hul eie pad gaan weens gebrek aan kommunikasie. meneer en mevrou is dolverlief op mekaar.

Wat sal gebeur, sal hulle hierdie skeiding kan verduur? Sal hulle weer bymekaarkom om uit te vind, en naweke op www.abidjanshow.com vergader?

En tog was ons lief vir mekaar ... (deel 1)

- Weet jy Ella, ek is siek oor alles wat hy aan my doen, dit is besluit dat dit die einde is. Ek dink nie hy is meer lief vir my nie. Hy het dit baie keer aan my bewys en dit is nie u wat my die teenoorgestelde sal vertel nie.

- Ek ken my skat, maar jy doen dit ook stadig, ek weet dat jy nog steeds van haar hou. Waarom wil jy jouself seermaak deur hom te verlaat? Ek weet dat u dit nie sal kan neem nie. Kalmeer 'n bietjie.

- Dit is in elk geval sy laaste kans wat hy so gehad het en omdat sy liefde vir my nie meer bestaan ​​nie, het hy nie alles aan my gevoel nie. Daar is besluit dat ek sal vertrek.

Terwyl Clara gekla het oor Karl by haar beste vriendin en suster Ella, was hy aan sy kant met Marco.

- Jy weet Marco hoe lief ek vir hom is, my vrou. Maar ek voel dit nie die afgelope tyd nie. Sy is baie ver van my af. Ek wonder wat ek aan hom gedoen het. Sien sy nie 'n ander man nie? U alleen kan getuig van die liefde wat ek vir haar het. Soms wou ek pret hê, maar as ek haar onthou, was haar een beeld in my gedagtes genoeg om hierdie meisies te verwerp. Waarom verwerp sy my op haar beurt met my pogings om die perfekte man in haar oë te wees? Waarom laat die een vir wie ek so lief is my so ly?

- Dit is waar, maatjie, jy het gelyk, maar dit is die vrou, nè, jy weet nooit hoekom sy kwaad word en wat sy ons blameer nie, selfs as ons probeer om gesond te word. Hoe dit ook al sy, ek is baie gelukkig in my houding as enkellopende man sonder toewyding. Geen ophef nie. Maar probeer kalmeer jy is die man he.

Dit het daar geword, die daaglikse lewe van meneer en dame Kouma. Diegene wie se liefde jy in hulle oë sien skyn het. Hy was baie jonk op die bankies van die skool in die vyfde klas, terwyl hulle in dieselfde klas was. Hulle laat nooit los tot hul doktorsgrade nie. Hulle families was so trots op eu. Hulle was 'n voorbeeld vir byna alle ander ouers. En dit is al 5 jaar hul lewe. Wat het hierdie egpaar geskep wat so perfek was?

Dyl

# g1-ruimte-7.g1-spasie {hoogte: 20.000000px; } Netmedium skerm en (minwydte: 601px) {# g1-ruimte-7.g1-ruimte {hoogte: 20.000000px; }}

JY SAL LIK

# g1-ruimte-8.g1-spasie {hoogte: 20.000000px; } Netmedium skerm en (minwydte: 601px) {# g1-ruimte-8.g1-ruimte {hoogte: 20.000000px; }}

Hierdie artikel Middernag lekkers - En tog was ons lief vir mekaar ... (deel 1) verskyn eerste op Abidjanshow.com.

Hierdie artikel verskyn eers op https://www.abidjanshow.com/douceurs-de-minuit-et-pourtant-on-saimaitpartie-1/

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.