Die hoof van die gendarmerie onthul verstommende nuwe inligting oor die saak Elisa Pilarski

0 51

Die hoof van die gendarmerie onthul verstommende nuwe inligting oor die saak Elisa Pilarski

'N Nuwe draai in die geval van Elisa Pilarski. Nuwe inligting is pas deur die bevelvoerder van die Aisne-gendarmerie-groep, luitenant-kolonel Jean-Charles Metras, bekend gemaak.

Elisa Pilarski, dood deur hondebyt

Ter herinnering het luitenant-kolonel Jean-Charles Metras met honde in die bos van Retz gejag, die dag toe die slagoffer deur honde vermoor is. Hierdie teenwoordigheid op die toneel van die misdaad het daartoe gelei dat die aanklaer die ondersoek aan die Gendarmerie onttrek het. Hiervoor is dit toevertrou aan die streeksdiens van polisie regterlike amp van Creil.

Die bevelvoerder van die Aisne-gendarmerie-groep was in die gesig gestaar om sy weergawe van die feite te gee en homself in die pers te verklaar. Om goeie rede, sy teenwoordigheid nie ver van die ongelukstoneel op die dag van die tragedie nie. Hierdie openbaring kan inderdaad 'n paar donker punte rondom die saak, Elisa Pilarski, toelig.

Die lykskouing het inderdaad aan die lig gebring dat die dood van die jong vrou te wyte was aan hondbyte. Aan die ander kant weet ons tot vandag toe nie watter honde dit is nie? Is diegene van die jag honde of ander diere?

Op sy beurt het die metgesel van die slagoffer by die mikrofoon van Le Parisien gesê dat die eerste ruiter wat hy in die bos ontmoet het, die van Jean-Charles Metras was. Volgens hom het hy, na Elisa Pilarski se oproep om hulp, gesoek na hom om haar te help.

"Hy is verkeerd"

Maar die hoof van die Aisne-gendarmes het hierdie stelling ondubbelsinnig ontken. Volgens die luitenant-kolonel 'is hy verkeerd.' Om goeie rede was hy "nie deel van die bemanning van die Rallye van passie ”.

Die dag is die beampte inderdaad in 'n persoonlike hoedanigheid genooi. So het hy die jag te voet en per motor saam met sy vrou en vier kinders gevolg. Volgens hom het hy eers op 16 November aan die einde van die drama uitgevind. En dit, voordat u die perseel verlaat.

Daarbenewens bevestig Jean-Charles Metras dat die hulpmiddel van eerste waarnemings deur sy assistent aan diens ondersteun is. Laasgenoemde wat aan die aanklaer verklaar het dat hy die volgeling van die jag was. Hiervoor is hy as getuie van die optog ondersoek.

Na aanleiding van hierdie verklarings van die luitenant-kolonel, verklaar die jagters van die Aisne gendarmerie dat hulle nie betrokke was by die dood van Elisa Pilarski nie. Maar ook weier hy om enige ander inligting oor die saak te gee.

Aangesien die Gendarmerie van die ondersoek na die saak uitgesluit is, wag hy volgens hom op amptelike mededeling. Hierdie besluit is geneem vir rosyne media en nie-wettig.

Hierdie artikel verskyn eers op: https://www.cuisineza.com

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.