Léa Djadja erken dat sy getroud is en haar tot die Islam bekeer het sonder om haar ouers te vertel

0 1 196

Léa Djadja het onthul dat sy getrou het en tot Islam bekeer het sonder dat haar ouers ingelig is. Die een wat nou die moeder van twee kinders is, sê inderdaad dat sy onder die betowering van haar man geval het.

Gaste van die program "Hoe is jy gevang?" ”Deur Nawell Madani, die vrou van die Maliaanse kunstenaar Black M, het erken dat sy getroud is en tot die Islam bekeer het sonder om haar familie in kennis te stel.

'Ek het in my hoek bekeer. Ek het my familie dit nie vertel nie. Hy (Black M) het daarvan geweet. Ek het dit regtig persoonlik gedoen. Dit was 'n persoonlike poging. Van daar af het ons nog nader gekom en daar het ons oor die huwelik gepraat. Ons het sonder ons ouers getrou. Hulle was nog nie daarvan bewus nie ”, het sy gesê.

Let daarop dat Léa en Black M mekaar in 2008 ontmoet het op die opname van die legendariese groep Sexion d'Assault, wat deel van Black M was en waar Léa as grimeerkunstenaar gekies is. Die verhouding het 'n paar weke later begin en in 'n crescendo gegroei. Destyds nie-Moslem nie, het Léa Djadja toe in die geheim onderneem om tot Islam te bekeer.

Vandag is sy die gelukkige moeder van twee kinders, dus 'n klein seuntjie en 'n dogtertjie met die naam Kiki, wat einde verlede maand gebore is.

kommentaar

Comments

Hierdie artikel verskyn eers op http://www.culturebene.com/63209-lea-djadja-avoue-setre-mariee-et-convertit-a-lislam-sans-prevenir-ses-parents.html

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.