# IAI-Kameroen 'n Aanlyn akademiese begin

0 2 833

Die formule is op 19 Oktober deur hierdie internasionaal bekende instituut bevoordeel vir die bekendstelling van die jaar 2020-2021, tesame met die seremonie van die toekenning van sertifikate aan studente aan die einde van hul opleiding.

 

 

Dit is 'n heeltemal nuwe terugkeer waarna die studente van IAI-Kameroon hierdie Maandag. Hulle was gewoond om in sulke omstandighede na die NkolAnga'a-kampus te gaan, en hierdie keer moes hulle by die huis bly om hierdie gebeurtenis te ervaar, danksy hierdie nuwe formule 'aanlyn-akademiese begin'.

Die regering se instruksies in hierdie reaksietydperk op covid-19 is duidelik. Die leiers van hierdie internasionale skool wou dit nie ignoreer nie.

 

Transmissie op afstand

 

Slegs die ontvangers wat in hierdie spesiale omstandighede toegang tot die kampus gehad het, is getref sodat almal, oud, nuut en ouers, hierdie seremonie van begin tot einde kan ervaar, wat die begin van die nuwe akademiese jaar binne die African Institute of Informatics, verteenwoordiging van Kameroen.

Hiervoor het die struktuur verkies om regstreeks op sekere televisiekanale soos Ctv Afrique en Info Tv uit te saai. Die seremonie onder voorsitterskap van Clément Achille EKOMY, algemene koördineerder van IAI, was ook regstreeks op die Facebook-rekening van die IAI. vestiging, en op die Facebook-blad Crtvweb, vennoot van die geleentheid.

Vanuit hul verskillende huise en danksy tegnologie, is die leerders dus veral ingelig oor die verskillende effektiewe aanvangsdatums van die kursusse, naamlik:

- 02 November 2020 vir vlak 1;

- 16 November 2020 vir vlak 2;

- 23 November 2020 vir vlak 3.

 

Wat die stelsel wat gekies is om die lesse effektief uit te deel, bepaal, sê die inwonersverteenwoordiger dat dit 'n hibriede stelsel is, dit wil sê half-gesig en halfafstand.

 

Die verdienstelikes beloon

 

Altesaam 340 van hulle het op hierdie manier drie jaar opleiding in “sagteware-ingenieurswese” en “stelsels en netwerke” voltooi.

Die hoofvakke en vise-majors was die eerste wat die kosbare sesam voor die IAI-Kameroen-verteenwoordiger ontvang het. Armand Claude ABANDA het van die geleentheid gebruik gemaak om hierdie nuwe gegradueerdes uit te nooi om "digitale tegnologie 'n ware hefboom te maak vir die skepping van werk en rykdom".

Die skittering van die seremonie is versterk deur die aanwesigheid van die IAI Algemene Koördineerder, wat na Libreville gereis het om voort te gaan met hierdie plegtige opening van die jaar 2020-2021. Vir Clément Achille EKOMY, “Hierdie ontvangers is ons trots. Ons is seker en seker dat hulle die IAI se kleure op die arbeidsmark geldig sal verdedig ”.

 

'N Belofte om na te kom

 

Volgens hul verteenwoordiger, Mohamed Ali, is 'n wens goed geïntegreer deur die betrokkenes. Vir hom verteenwoordig hierdie gelukkige uitslag 'n persoonlike oorwinning. Hy sal van die geleentheid gebruik maak om die leiers en al die onderwysers te bedank vir die opleiding en kennis wat aldus opgedoen is. Hy sal sodoende sy kamerade vra om die hoop te verdien wat hulle bied deur vas te werk aan die bevordering van selfwerk. Dit deur gerespekteerde houdings aan te neem wat uiteindelik 'n boulevard van geleenthede in die beroepslewe sal bied.

 

Aline NGUINI

Artikel # IAI-Kameroen 'n Aanlyn akademiese begin verskyn eerste op Kameroen Radio Televisie.

Hierdie artikel verskyn eers op http://www.crtv.cm/2020/10/iai-cameroun-une-rentree-academique-en-ligne/

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.