Nadat hy sy maat 6 jaar gelede vermoor het, verkrag hy sy 9-jarige dogter

0 42

Die barokgeskiedenis het plaasgevind in die dorp Polo, in die distrik Sa'a in die Sentraal-streek.

Felix Ngouélé (c) Alle regte voorbehou 

Die 43-jarige Felix Ngouélé, bekend as Liba-Liba, is tans in polisie-aanhouding. Benewens die vermoede van moord op sy vrou wat oor hom hang, word hy ook as die seksuele martelaar van sy 9-jarige dogter voorgehou, dit vir etlike jare.

Volgens die verhaal van ons kollegas van die Canal 2 internasionale televisiekanaal, word klein Micheline (9 jaar oud) elke aand seksueel mishandel deur haar pa. Haar trane, veroorsaak deur hierdie praktyk, sal die nuuskierigheid van die buurvrou wek wat besluit om haar eie ondersoek te doen om meer uit te vind. Dit is dan dat sy die twee weeskinders Micheline 9 jaar oud en Cécile 7 jaar oud, diskreet sal nader. Die eerste sal hom uiteindelik erken dat sy seksueel besoedel is deur haar vader Felix Ngouéle.

Dit is hierdie buurvrou, wat na haar 'minnaar-vader' die eerste sal wees om op te let dat klein Micheline inderdaad al baie lank seksueel aktief is. Die saak word aan die dorpshoof gebring, wat hulle onmiddellik na die Sa'a-gendarmeriebrigade lei.

Hier skryf die brigade-bevelvoerder diepgaande ondersoeke in wat bevestig dat klein Micheline inderdaad gereeld verkrag word ... Haar vader Felix Nguèle het geen keuse nie, bely hy voluit. Hy is onmiddellik in hegtenis geneem.  

Alhoewel ons gedink het dat ons die bodem bereik het, begin die ouers van die moeder van die twee dogters, wat presies 6 jaar gelede verdwyn het, hierdie saak wat gebly het weens gebrek aan bewyse.

Nuwe druk word op Sieur Ngouéle Felix uitgeoefen deur die bevelvoerder van die gendarmeriebrigade van Sa'a en uiteindelik na 'n paar dae van uitstel die moord op sy metgesel in 2014 bely ... In die tyd toe hy haar vermoor het , verneem ons, Lema Dorothée was 9 maande swanger ... Nadat hy haar vermoor het, begrawe hy haar in 'n put wat 'n stortingsterrein vir huishoudelike vullis agter die huis geword het.

nuusbrief:
Meer as 6000 geregistreer!

Ontvang elke dag per e-pos,
die nuus Die Bled praat nie misgeloop moet word nie!

Hierdie artikel verskyn eers op https://www.lebledparle.com/fr/bled/1116512-apres-avoir-assassine-sa-compagne-il-y-a-6-ans-un-homme-prend-pour -vrou-sy-9-jarige-dogter

Skryf 'n opmerking

U e-posadres sal nie gepubliseer word nie.