Salma Hayek en François-Henri Pinault: hierdie verrassende troufoto wat na vore kom

Salma Hayek en François-Henri Pinault: hierdie verrassende troufoto wat na vore kom

Sondag 16 Oktober 2022 het die modefotograaf Mario Testino 'n momentopname van die troue van Salma Hayek en François-Henri Pinault op Instagram geplaas. Die geleentheid om terug te keer na die geskiedenis van die egpaar, getroud vir byna dertien jaar.

'n Diskrete egpaar, wat mekaar al sestien jaar lief het... In April 2006 was dit in Venesië wat Salma Hayek et François-Henri Pinault vir die eerste keer ontmoet. 'n Jaar later het die egpaar hul eersteling, Valentina, wat op 21 September 2007 gebore is, verwelkom. Verlief het die aktrise en die miljardêr op 14 Februarie 2009 in Parys 'ja' vir mekaar gesê voordat hulle hul troubeloftes hernu het. Augustus 2018. Op Sondag 16 Oktober 2022 het die modefotograaf Mario Testino 'n momentopname van hul vakbond op Instagram gedeel. " Vir die afgelope 10-15 jaar het ek die meeste van my vriende wat getroud is, foto's van hulself gegee net voor hulle die kerk ingegaan het. Dit is die perfekte trougeskenk: daardie magiese oomblik wanneer die paartjie voorberei om hul verbintenis te vier, omring deur mense wat vir hulle lief is.", hy het geskryf.

In Desember 2015, in 'n lang onderhoud wat aan Gala toegestaan ​​is, het Salma Hayek vertrou: " Dis 'n lang en mooi storie. Hy het my gevra om met hom te trou. Ek het eers geweier om in Frankryk te kom woon! Ek het agterna vir haar gesê ek wil graag ma word. (...) Hy het vir my gesê: 'Geen probleem vir die baba nie, maar kom woon in Frankryk.' “Nadat jy verseker het om te hê” alles om hierdie man te weerhou om haar te vra om te trou", die aktrise het gegly: As 'n man is hy 'n baie romantiese man. Vandag nog reserveer hy aandetes vir ons alleenhy weet hoe om my te verras met blomme en my te ontroer met pragtige boodskappe. “In April 2021, ook vir Gala, het die mooi donkerkop aangedui:” Ek en my man vind geluk in eenvoudige dinge. Ons hou daarvan om tyd saam deur te bring. Ek kyk graag TV in die bed, langs hom. Hy hou van aksieflieks, ek verkies meer romantiese dinge, maar ons vind altyd gemeenskaplike grond.« 

Salma Hayek: "Ons liefde is steeds sterk"

In onlangse jare het sommige mense gevoel dat die aktrise met Francois-Henri Pinault vir haar geld getrou het. In Februarie 2021, in die Leunstoel Expert-podcast, Salma Hayek gesê: " Op die foto's kan jy nie al die magie sien wat in hom is nie. Hy het my 'n beter mens gemaak, op 'n baie gesonde manier. En jy weet, toe ons getrou het, het almal gesê dit is 'n opset, dat ek dit doen omdat hy ryk is. En ek was net soos, okay, wat ook al. Dink wat jy wil. Ons is al 15 jaar saam en ons liefde is steeds sterk. En ek is nie eers meer beledig nie, ek het dit laat gaan. "Om af te sluit, het sy bygevoeg:" Dadelik, wanneer jy iemand ryk sien, sê jy vir jouself dat hy nie 'n goeie mens moet wees nie. Dat hy materialisties moet wees, dat hy nie waardes moet hê nie, dat hy selfs dom moet wees en dat hy dit nie verdien nie. Maar wanneer my man klaar is met die werk, maak nie saak of hy 'n slegte dag by die werk gehad het nie, hy het 'n groot glimlag op sy gesig, hy is bly om my en sy dogter te sien, hy laat ons lag. Jy kan jou nie indink watter wonderlike man hy is nie.« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/salma-hayek-et-francois-henri-pinault-cette-photo-de-mariage-surprenante-qui-fait-surface-1660780


.