Kameroen: André Onana skryf aan die Presidensie van die Republiek

Kameroen: André Onana skryf aan die Presidensie van die Republiek

Die Kameroense doelwagter André Onana het tydens die Wêreldbeker-sokkertoernooi aan die kantlyn aangekondig dat hy uit internasionale sokker tree.

Ons verneem dat die 26-jarige doelwagter die moeite gedoen het om die Presidensie van die Republiek in te lig dat hy nie meer die kleure van Kameroen sal dra nie.

Klokkenluider Boris Bertolt verduidelik: "ANDRÉ ONANA HET DIE PRESIDENTIE VAN DIE REPUBLIEK INGEGEIG DAT HY DIE ONGELOOFLIKE LEEUS VERLAAT OMDAT HY VIR SY LEWE VREES. Dit is 'n besluit wat noukeurig oorweeg is en wat die goedkeuring van verskeie hooggeplaastes binne die seraglio ontvang het. Inderdaad, voordat hy amptelik sy vertrek uit die nasionale span van die ontembare leeus aangekondig het, wou André ONANA eers die Presidensie van die Republiek inlig oor sy besluit vir die hoë inligting van Paul Biya. Bowendien, na die mislukking van die ontembare leeus in Katar, is hy reeds in opdrag van Paul Biya ontvang deur die direkteur van die burgerlike kabinet van die presidensie van die Republiek, Samuel Mvondo Ayolo. In die lêer wat aan die Staatshoof gestuur is, deel André ONANA die Presidensie van die Republiek mee dat hy nie meer onder die ontembare leeus kan bly nie OMDAT HY VIR SY EIE LEWE VREES. Hy besluit om af te tree.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/cameroun-andre-onana-ecrit-a-la-presidence-de-la-republique


.