Kameroen: Dit is hoekom Maurice Kamko uit die hekhuis van die Presidensiële Paleis verjaag is

Kameroen: Dit is hoekom Maurice Kamko uit die hekhuis van die Presidensiële Paleis verjaag is

Ooreenstemmende inligting berig dat Maurice Kamto verbied is om die ingang na die Presidensiële Paleis oor te steek.

Die foto's word wyd op sosiale netwerke gedeel. Ons kan dan die voertuig van die radikale teenstander van die Yaoundé-regime sien, geïmmobiliseer deur elemente van die presidensiële wag. Uiteraard moes laasgenoemde hoër burgerlike en militêre owerhede van die Presidensie van die Republiek oproep om die aksie te neem. 'n Einde van ontoelaatbaarheid is teen die opponent. Volgens ons kollegas van 237online wat 'n artikel oor hierdie onderwerp vervaardig het, was Maurice Kamto van plan om self na die posdiens van die Presidensie van die Republiek te gaan om 'n brief in te dien.

KAMTO PALEIS

Slegs, verskeie mense wonder hoe die opponent verfilm is, en wie dit gedoen het, in 'n hoogs gemilitariseerde sone, en waar dit selfmoord is om foto's te neem, in die aangesig van soldate gedryf deur oormatige en ongesonde ywer. .

Op die oomblik het nóg die Presidensie van die Republiek nóg die MNR nog 'n uitgang gemaak met betrekking tot hierdie aangeleentheid wat 'n herrie op sosiale netwerke en kothuise veroorsaak. Vir sommige is Maurice Kamto op soek na buzz, en is in provokasie, hy wat deur die winsgewers van die Yaoundé-regime beskuldig word dat hy ten alle koste en ten alle koste mag wil hê. Vir ander is die president van die MNR binne sy regte, die presidensiële paleis is 'n openbare diens, en 'n huis wat aan alle Kameroeners behoort, insluitend Maurice Kamto, neem die nuuswebwerf waar.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/cameroun-voici-pourquoi-maurice-kamko-a-ete-chasse-de-la-guerite-du-palais-presidentiel


.