Kameroen: Jean Philippe Mebe Ngo'o ontken dat hy 'n bedrag van 5 miljard opgegrawe het wat deur sy pa versteek is

Kameroen: Jean Philippe Mebe Ngo'o ontken dat hy 'n bedrag van 5 miljard opgegrawe het wat deur sy pa versteek is

Foutiewe inligting, wat in 'n lus in sosiale netwerke sirkuleer, dui daarop dat die voormalige minister Edgard Alain Mebe Ngo'o, wat vandag in die sentrale tronk van Kondengui gevange gehou is, 'n sending aan sy seun, Jean Philippe Mebe Ngo'o, sou toevertrou het om te grawe 'n bedrag van 5 biljoen wat in 'n hoek van die huis weggesteek is, en om die teenwaarde te verkry in nuwe denominasies wat 'n tyd gelede deur die BEAC in omloop gebring is.

Uitspraak: ONWAAR

Dit is nie so nie. Die verweerder, Jean Philippe Mebe Ngo'o, sub-prefek in die Dibombari-distrik, het 'n persverklaring op 23 Desember 2022 onderteken en hierdie " bewerings sonder enige grondslag, deel van 'n growwe disinformasie- en manipulasie-maneuver wat nie die geringste ondersoek kan weerstaan ​​nie.".

Lees die persverklaring

afcf0129 6326 4f7c a7d4 cbb280f083e1

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/cameroun-jean-philippe-mebe-ngo-o-dement-avoir-deterre-une-somme-de-5-milliards-cachee-par-son-papa


.