Floriane Bascou nie ondersteun deur die Mej Frankryk-komitee ná die onttrekking van Diane Leyre nie? Die kontroversie swel!

Floriane Bascou nie ondersteun deur die Mej Frankryk-komitee ná die onttrekking van Diane Leyre nie? Die kontroversie swel!

Sy sal met trots die kleure van Frankryk dra op 14 Januarie in New Orleans tydens die baie gesogte Mej Heelal 2023-kompetisie. Sy is Floriane Bascou, Mej Martinique 2021 en eerste naaswenner van Diane Leyre, wat deur die komitee aangewys is. 'n Kroon wat deur dosyne kandidate van regoor die wêreld gesog word. In 2016 was dit ons driekleur Mej., Iris Mittenaere, wat die voortou geneem het deur die eerste plek te verower. Haar eks, Kev Adams, was baie trots daarop... Normaalweg was dit Diane Leyre, Mej. 2022, wat vir die kompetisie moes ingeskryf het. Maar te besig, laasgenoemde het die Mej Frankryk-komitee etlike maande gelede gewaarsku dat sy nie hierdie sending kan aanpak nie. In 'n persverklaring het sy kommentaar gelewer op haar onttrekking aan die volgende internasionale kompetisies, "weens 'n gebrek aan tyd en voorbereiding 'n paar weke voor (haar) aanbieding van die Mej Frankryk-titel, volgende Desember". Die 25-jarige Parysenaar, wat ook 'n radio-aanbieder op die oggendprogram van "Virgin Radio" is, het verduidelik: "Ek hou nie daarvan om dinge in die helfte te doen wanneer dit kom by die verteenwoordiging van Frankryk (...) en die keuse van my eerste naaswenner, Floriane Bascou, was ’n voor die hand liggende keuse om hierdie groot avontuur te beleef.”

 

 

 

"My god jy gee regtig nie om vir die wêreld nie, wat 'n gebrek aan respek"

Vir Miss World sal Diane Leyre dus ook 'n plaasvervanger hê in die persoon van Clémence Botino, voormalige skoonheidskoningin 2020. Maar voorlopig wil dit bowenal voorkom asof dit die kandidatuur van Floriane Bascou is wat 'n probleem vir die Mej Komitee Frankryk, nuut gelei deur Alexia Laroche-Joubert en Cindy Fabre. Sou hy weier om die pragtige Martiniquaise openlik en finansieel te ondersteun?

'n Paar weke gelede is 'n Instagram-rekening getiteld "Mu France 2022 Support Committee (Martinique)" geskep. 'n Ondersteuningsblad om Floriane Bascou te help met die aanbreek van hierdie internasionale geleentheid, wat veral 'n tombola en tema-aande bied om fondse in te samel! En internetgebruikers is in opstand teen die verlating van die jong vrou. In kommentaar kan ons veral lees: “Intussen is dit hulle wat dit laat vaar tydens die voorbereiding daarvan! Skaam”, of selfs “@missfranceoff @cindyfabreoff @aljofficiel My god jy gee regtig nie om vir die wêreld nie, wat 'n gebrek aan respek dit is verbysterend soveel gebrek aan professionaliteit”. Die kontroversie swel sigbaar ...

 

FV

 

Sien ook: Indira Ampiot, Mej Frankryk 2023, op die punt om haar titel te verloor! Ons openbarings!Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.public.fr/News/Miss-Univers-2023-Floriane-Bascou-pas-soutenue-par-le-comite-Miss-France-suite-au-retrait-de-Diane-Leyre-La-polemique-enfle-1756446


.