Johnny Hallyday: kwaad vir sy laaste wil, sommige van sy aanhangers bied 'n radikale oplossing

Johnny Hallyday: kwaad vir sy laaste wil, sommige van sy aanhangers bied 'n radikale oplossing

Vyf jaar ná die dood van Johnny Hallyday is van sy aanhangers steeds spyt dat hulle nie by sy graf in Saint-Barth kon bid nie. Dit is hoekom verskeie van hulle 'n meer toeganklike alternatief in Frankryk bied.

Hulle het nie opgestyg nie. Altyd gemerk deur die leemte wat deur gelaat word hul verdwene afgodbaie Johnny Hallyday-aanhangers betreur die feit dat sy graf, wat volgens sy testament in Saint-Barth geleë is, so ver is. " 'n Meerderheid van die ondersteuners voel gegrief om nie hulself te kan gaan haal nie sy graf in Saint-Barth« verduidelik Pascal Dufour, internasionale sekretaris van die Desperados-klub, gestig deur Johnny in 1992. “ Dit is te ver en jy het 'n begroting nodig om daarheen te gaan. Om vir hierdie gebrek te vergoed, het ons die idee gehad om 'n plek in metropolitaanse Frankryk te skep, toeganklik vir almal. En aangesien Johnny baie sterk bande met die Golf van Saint-Tropez gehad het ('n reuse eiendom genaamd La Lorada en geleë in Ramatuelle, red. se nota), het ons vir onsself gesê: hoekom nie? Die motorfietsryklub wil dus 'n lewensgrootte standbeeld van Taulier in die Var-afdeling oprig, en samesprekings is aan die gang met verskeie plaaslike stadsale om die beste ligging te vind.

Johnny Hallyday: aanhangers kan help om die projek te finansier

’n Aanlyn-intekening is geloods om die projek finansieel te ondersteun en 50 000 euro in te samel, soos Le Parisien uitwys. " ’n Beeldhouer is gevind en om die projek te finansier, het ons ’n spesifieke vereniging geskep: Aandenkings, aandenkings wat op die HelloAsso-platform gevind kan word. Beide die algemene publiek en besighede kan deelneem. Die wêreld van vermaak sal ook deel daarvan wees.”verduidelik Pascal Dufour voordat hy byvoeg oor die toekomstige standbeeld: " Ons hoop om dit op 15 Junie 2023 in te stel, die herdenking van Johnny se 80ste verjaardag.. Dis kort maar ons glo daarin. Laasgenoemde, almal in brons, sal Johnny Hallyday in 1993 verteenwoordig, tydens sy konsert by die Parc des Princes.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/johnny-hallyday-en-colere-contre-sa-derniere-volonte-certains-de-ses-fans-proposent-une-solution-radicale-1678191


.