King Charles se Kerstoespraak het 'verandering op twee sleutelmaniere' vertoon - 'n kenner stel voor

King Charles se Kerstoespraak het 'verandering op twee sleutelmaniere' vertoon - 'n kenner stel voor

“My ma se geloof in die krag van hierdie lig was 'n wesenlike deel van haar geloof in God, maar ook haar geloof in mense en dit is 'n geloof wat ek heelhartig deel. Dit is 'n geloof in die buitengewone vermoë van elke persoon om, met vriendelikheid en deernis, die lewens van ander aan te raak en om 'n lig in die wêreld rondom hulle te laat skyn.

“Dit is die essensie van ons gemeenskap en die grondslag van ons samelewing.

“Ons sien dit in die onbaatsugtige toewyding van ons gewapende magte en ons nooddienste wat onvermoeid werk om ons almal veilig te hou, en wat so goed gedra het terwyl ons oor die heengaan van ons oorlede koningin getreur het. Ons sien dit in ons gesondheids- en maatskaplike dienspersoneel, ons onderwysers en natuurlik almal wat in die staatsdiens werk, wie se bevoegdheid en toewyding die kern van ons gemeenskappe is.

“En in hierdie tyd van groot angs en swaarkry, hetsy vir diegene regoor die wêreld wat konflik, hongersnood of natuurrampe in die gesig staar, of vir diegene by die huis wat maniere vind om hul rekeninge te betaal en om hul gesinne te voed en warm te maak, sien ons dit in die mensdom van die mense van ons nasies en die Statebond wat so geredelik reageer op die lot van ander,” het die koning gesê.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.express.co.uk/life-style/life/1713946/King-Charles-speech-Christmas-body-language-change


.