“Ek het paranoïes geword”: Hélène de Fougerolles praat oor haar diep depressie

“Ek het paranoïes geword”: Hélène de Fougerolles praat oor haar diep depressie

Maandag, 26 Desember 2022, het Hélène de Fougerolles 'n onderhoud aan Télé-Loisirs gelewer. Die geleentheid vir die aktrise om lank te vertrou op die diep depressie waarvan sy die slagoffer was.

Aangrypende geheime ... Twintig jaar gelede, Helen van Fougerolles depressie in die gesig gestaar. Maandag 26 Desember 2022, in die kolomme van Télé-Loisirs, het die aktrise onthou: " Op 'n stadium in my lewe het ek paranoïes geword, ek kon nie my huis verlaat nie. Die sielkundiges sou dus aangebied het om haar toe te sluit of op medikasie te sit. Om haar te help, het 'n vriendin voorgestel dat sy hipnose doen. " Dit het my uit die gat getrek en Ek het vir myself gesê dat, as ek eendag 'n nuwe ambag moes leer, dit hierdie een sou wees", verseker die jong vrou. Vandag, baie geïnteresseerd in reiki en joga, het Hélène de Fougerolles bygevoeg: " Al hierdie selfhelpmetodes bring jou net in die regte atmosfeer.« 

Saterdag 20 Februarie 2021, op 1 Europa, die aktrise qui aan eetversteurings gely hethet sy verblyf in 'n psigiatriese hospitaal genoem. Sy het so verklaar: Dit was twintig jaar gelede, ek weet nie hoe dit vandag is nie, ek weet nie of anorexics in glashokke toegesluit word nie, dit was destyds die geval. “Hélène de Fougerolles het die toestande waarin sy versorg is aan die kaak gestel en betreur: “ Ek is spyt dat ek glad nie vergesel is deur hierdie professionele persone en sielkundiges wat veronderstel is om daar te wees om ons te vergesel nie. Ek het geen empatie en geen welwillendheid by hierdie mense gesien nie, en ek het baie gesien (...) Op hierdie plekke verstaan ​​ek nie hoe 'n mens kan wil lewe nie.« 

Hélène de Fougerolles: “Ek het elke aand gaan slaap en gebid om nie wakker te word nie”

In Maart 2021, by die mikrofoon van RTLsy het verseker dat die depressie hom byna selfmoordgedagtes laat kry het. " Ek het na die messe gekyk, ek wou baie graag (om dit in sy maag te steek, red. se nota). Ek het elke aand gaan slaap en gebid dat ek nie sal wakker word nie, maar Ek kon myself nie doodmaak nie, ek kon dit nie aan my dogter doen nie", het sy aangedui. Vir Organies vroulikHélène de Fougerolles het gespesifiseer: Om met humanistiese hipnose behandel te word, het letterlik my lewe gered. Ek het probleme met paranoia gehad, ek was in totale devaluasie, en die manier waarop mense na my gekyk het, was in werklikheid die beeld wat ek van myself gehad het. Dit was baie moeilik om te verduur. Ek is baie optimisties, entoesiasties, ek hou daarvan om mense te ontmoet, dinge te leer. In daardie tyd het ek myself glad nie meer herken nie, ek was bang, dit was asof ek die helfte van myself verloor het. Dit was verskriklik en ek kon nie alleen daaruit kom nie.« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/j-etais-devenue-parano-helene-de-fougerolles-se-livre-sur-sa-profonde-depression-1678549


.