Pelé: hoekom het twee van sy kleinkinders 'n klag teen hom ingedien?

Pelé: hoekom het twee van sy kleinkinders 'n klag teen hom ingedien?

In 2013 het Pelé se kleinkinders 'n klag teen hom ingedien. ’n Ongeluk wat uiteraard volg op die feit dat hy Sandra Macedo, sy dogter volgens die howe, nie tot met sy dood herken het nie.

Edson Arantes do Nascimentobekend as synde velis 'n historiese figuur in professionele sokker. Dié 82-jarige sokkergenie het eenvoudig die wêreld weggewaai met sy talent. Pelé is die enigste speler in sokkergeskiedenis wat hy het drie gewen Wêreldbeker met Brasilië, onthou aufeminin. As sy reputasie goed gevestig is in die sportveld, is dit nietemin grootliks deur sommige skandale in sy persoonlike lewe.

Een van die skandale wat Edson Arantes do Nascimento die meeste gekenmerk het, was die regsgeding wat deur sy kleinkinders teen hom gebring is, Gabriël en Octave. Dit was in 2013 dat hierdie storie afgespeel het. Inderdaad, Gabriel en Octavio het 'n klag ingedien teen die genie van die ronde bal omdat hulle hulle gehad het « intellektueel, moreel en materieel laat vaar« verslae aufeminin. Hulle het vir kinderondersteuning gevra 4600 euro elk in hierdie volgorde. Let daarop dat hulle nie die enigste lede van Pelé se familie is wat 'n klag teen hom ingedien het nie.

Sandra Macedo: Pelé se buite-egtelike dogter wat hy nooit herken het nie

Sandra Macedo is in 1964 gebore uit 'n kort avontuur tussen Pelé en Anizia Macedo'n bediende. Net die sokkerster het geweier om haar as sy dogter te erken. Rede waarom Sandra Macedo het 'n regstryd gevoer teen hom om erken te word. Pelé het nog altyd geweier om hom aan DNS-toetse te onderwerp. Ten spyte hiervan is hy erken as die vader van Sandra Macedo deur die howe. Sandra Macedo is in 42 op die ouderdom van 2006 aan kanker dood, maar Pelé het ondanks alles geweier om te erken dat hy haar pa is.

Onder Pelé se terugslae is sy seun se probleme, edinhogebore in 1970 vir sy eerste vrou, Rosemeri dos Reis Cholbi. Edinho het homself verwikkel geraak 'n geskiedenis van geldwassery. Hy is in 12 tot 2017 jaar tronkstraf gevonnis nadat hy geappelleer het teen 'n aanvanklike uitspraak wat hom tot 33 jaar tronkstraf gevonnis het.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/pele-pourquoi-deux-de-ses-petits-enfants-ont-porte-plainte-contre-lui-1678643


.