een miljoen validasies in sewe maande vir die Toulouse-kabelkar

een miljoen validasies in sewe maande vir die Toulouse-kabelkar

Dit is 'n mylpaal vir Téléo, die Toulouse-kabelkar. Tisséo het Dinsdag aangekondig dat hy die miljoenste validering aangeteken het. Simbolies, na sewe maande van opening. Onthou dit was verlede Mei, jy het dit regstreeks (en in hoogte!) op France Bleu Occitanie ervaar
. Met sy drie kilometer lank is Téléo tot vandag toe die langste stedelike kabelkar in Frankryk. Dit verbind die Paul Sabatier-universiteit met drie haltes. Téléo het 15 kajuite wat elk 34 passasiers kan vervoer.

Frankryk Blou Logo

’n Kabelkar wat mense jaloers maak

“Ek is baie gelukkig met hierdie sukses., verwelkom Serge Jop, die president van Tisséo Voyageurs in 'n persverklaring. Hierdie syfer getuig van 'n vervoermiddel wat onmiddellik deur die inwoners waardeer en aangeneem is.. Die Toulouse-vervoernetwerk beweer selfs dat dit ander stede in Frankryk, en selfs verder, inspireer: “Dit het baie afvaardigings gelok, insluitend Lyon, Bordeaux, Nîmes, Grenoble, Andorra, La Réunion, Île-de-France, Rwanda en binnekort Vancouver«  is dit in die persverklaring geskryf.

My Frankryk: Energiebesparing

Algemene styging in lewenskoste, risiko van elektrisiteitstekort of
van gas, uiterste klimaatsverskynsels: hierdie krisisse ontstel ons
daaglikse lewens, transformeer ons leefstyle, druk ons ​​om die te ontwerp
kontoere van nuwe horisonne. Om hierdie uitdagings die hoof te bied, France Bleu en
Make.org begin 'n groot burgerkonsultasie oor besparings
van energie. Neem standpunt in oor hierdie oplossings en stel jou eie voor!

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.francebleu.fr/infos/societe/teleo-un-million-de-validations-en-sept-mois-pour-le-telepherique-toulousain-2737450


.