Victor Wembanyama: sal die wonderkind van Franse basketbal nog groei?

Victor Wembanyama: sal die wonderkind van Franse basketbal nog groei?

Die jong wonderkind van Franse basketbal, Victor Wembanyama, wat tans 2m21 meet, is net 18 jaar oud. Tans ontwikkel in Boulogne-Levallois, kan die een wat vir 'n loopbaan in die NBA bestem is, nog 'n paar sentimeter neem.

Regte UFO in die sportwêreld, die jong wonderkind Franse basketbalVictor Wembanyamais tans paniekerig met al die tellers. Om hierdie seisoen onder die kleure van die Boulogne-Levallois-klub in Pro A te speel, behoort die speler van slegs 18 ongetwyfeld oefen volgende seisoen sy basketbalvaardighede op Amerikaanse bane. Inderdaad, Victor Wembanyama word aangekondig as die groot gunsteling van die volgende NBA Draft, waartydens die verskillende spanne van die gesogte American Basketball League kies jong spelers om hul spanne te hernu. Victor Wembanyama kan dus die eerste Fransman in die geskiedenis word wat in die eerste posisie opgestel is.

Vir die oomblik, die speler is amptelik 2m21 lank. 'n Absoluut buitengewone grootte wat heel moontlik verder kan toeneem. Trouens, die groei van die liggaam by mans eindig gewoonlik op die ouderdom van 20. Victor Wembanyama kon dus nog 'n paar sentimeter gryp oor die volgende twee jaar. In 'n onderhoud gegee aan Paryse Dinsdag, 27 Desember 2022, het die speler verduidelik hoe hy dit reggekry het om met soveel gemak op die basketbalbane te ontwikkel, ten spyte van sy indrukwekkende fisieke bouvorm. " Dit kan inderdaad aangeleer word, maar niemand weet hoe om dit te doen nie en niemand kan dit leer nie. Om die waarheid te sê, jy moet dit net uitleef. Die grootste werk is geestelike krag, wat noodsaaklik is. Jy kan dit nie besef as jy 'n grootte het nie 'Gewoon', maar om 'n liggaam soos myne te beweeg is eintlik baie moeilik. Dit verg wilskrag en myne was nog altyd om te speel soos ek altyd gespeel het, al is dit baie meer ingewikkeld as vir iemand wat 1,80 m lank is', het hy verklaar.

Victor Wembanyama: "Ek gaan na plekke wat geskik is vir lang basketbalspelers"

« Inteendeel, ek beskou my grootte as 'n bate. Op 'n basketbalbaan, natuurlik. Ek is veral gelukkig, as 'n basketbalspeler, om 'n geskikte omgewing te hê, met byvoorbeeld 'n bed van my grootte. Ek gereeld plekke wat aangepas is vir die groot grootte van die basketbalspelers, so ek leef dit redelik goed uit (...) Deur langer te wees, het ek veral besef dat daar onbeskofte mense is. Daar is sommige wat opmerkings gemaak het, wat by my verbygegaan het, wat dalk goedaardig lyk, maar wat verleentheid, seermaak. Die persoon wat 'n vraag gevra het soos: hoe voel dit om so lank te wees? gedink ek hoor dit vir die eerste keer toe dit net die duisendste was“, het Victor Wembanyama ook bygevoeg.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/victor-wembanyama-le-prodige-du-basket-francais-va-t-il-encore-grandir-1678879


.