"155 dae sonder ...": Stéphane Plaza vier 'n persoonlike oorwinning

"155 dae sonder ...": Stéphane Plaza vier 'n persoonlike oorwinning

Dinsdag, 27 Desember 2022, het Stéphane Plaza 'n persoonlike oorwinning gevier. Die eiendomsagent kon al 155 dae, meer as vyf maande, nie.

Dit was partytjie tyd vir Stephane Plazamaar in moderering. Dinsdag, 27 Desember 2022, het die eiendomsagent inderdaad 'n persoonlike oorwinning gevier: dié van 155 dae, of meer as vyf maande, nie gedrink het nie. Dit was via sy Instagram-rekening dat hy die blye nuus aangekondig het. “155 dae sonder alkohol, 57 dae sonder rooi bul” hy het in die storie vertrou voordat hy gespesifiseer het dat hy egter 'n paar afwykings gemaak het deur twee glase wyn te drink.

Tydens die vakansie is Stéphane Plaza trots daarop dat hy nie die rooi lyn bereik het nie. Hy wat Kersfees saam met sy geliefdes gevier het, het inderdaad wys gebly. 'n Belofte wat hy aan homself gemaak het om aan te beweeg. "Dit is waar dat dit vir 'n paar jaar 'n tydperk was wat ek gehaat het, wat my hartseer gemaak het ... Ek het besluit om my wond te genees, om my hart te genees, om beter te word, sodat my beskermengel [sy ma, wat aan kanker gesterf het, let wel] bly wees om my te sien glimlag. Die pyn is besig om te verlig hoewel ek hierdie geliefde verskriklik mis, maar hierdie jaar, Kersfees, sal dit by my geliefdes wees. Ek isoleer myself nie meer nie, ek wil nou lewe en hulle ten volle benut, want familie is heilig. » hy het op 25 Desember in vertroue gesê.

Karine Le Marchand op Stéphane Plaza: “Hy het baie gedrink”

Ter herinnering, dit was in Julie 2022 dat Stéphane Plaza besluit het om op te hou drink. Volgens haar goeie vriend en gasheer Karine Le Marchand wat by hom gewoon hetsy drinkgewoontes was buitensporig. “Hy het laat gaan slaap, baie gedrink en aan die tou getrek. En skielik verdwyn hy, hy doen die werk. Hy is die enigste man wat vir weke in staat is om sy selfoon in Parys te verlaat.sy het in 'n onderhoud met vertroue Paryse. "Kom ons word dronk van geluk, nie vroeg dronk nie"het toe vir Stéphane Plaza op Instagram geskerts, net 'n paar dae nadat hy sy onttrekking begin het. ’n Tegniek wat blykbaar gewerk het!

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/155-jours-sans-stephane-plaza-celebre-une-victoire-personnelle-1679040


.