AC AJACIO – ANGERS SCO: DIE VERLIESER SAL PROBLELIK HET OM TERUG TE GAAN NA LIGUE 1

AC AJACIO – ANGERS SCO: DIE VERLIESER SAL PROBLELIK HET OM TERUG TE GAAN NA LIGUE 1

Dis die groot opbrengs van die LIGA 1 met die 16ste dag van die kampioenskap ná ’n onderbreking weens die wêreldbeker. Die verskillende klubs wat in hierdie eerste fase hul tekortkominge kon regstel, kom terug met beter bedoelings en die leier van die Sport weddenskappevergesel jou om hierdie terugvoer oor die stadions te volg. N manifestasie moontlik slegs danksy Supergooal!

MAAK NOU 'N DEPOSITO!!!

die vergadering AC AJACIUS – ANGERS SCO sal dien as 'n deurgang vir jou om jou week minder moeilik te maak. 'n Interessante ontmoeting vir die twee klubs wat van die begin af amper op die baai en in moeilikheid is en daarom is die gasheerspan in hierdie geval AC AJACIO die gunsteling. Met sy gradering van 1,96AC AJACIO agtiende op die punteleer en eerste gerelegeer is dit gepas om in die stryd vir onderhoud te kom. Deur tuis te speel, sal jy die geleentheid moet benut om jou stempel af te druk teen 'n ander mededinger in die stryd om instandhouding. Dit sal 'n skok wees waar die verloorder in die nadeel sal wees vir die voortsetting. Dit is boonop die wil van ANGERS SCO wat sy pogings moet verdubbel om nie gesig te verloor nie ten spyte van sy rang wat ver van die verwagtinge van die klub is, maar van voorneme is om sy kop op te lig na 'n voordelige blaaskans om 'n nuwe bladsy van sy seisoen te begin, met sy gradering van 4.01. 'n Goeie teken vir LIGUE 1 en Franse sokker-aanhangers!

Supergooal – wed min, wen groot!

Sleutelwoorde : Supergooal, Inskripsie, Sport weddenskappe, LIGA 1, AC AJACIUS

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/ac-ajacio-angers-sco-le-perdant-aura-du-mal-a-revenir-en-ligue-1


.