in Frankryk, 'n "historiese" daling in openbare beligting in Desember

in Frankryk, 'n "historiese" daling in openbare beligting in Desember

Gepubliseer op:

’n Historiese daling van 20% in elektrisiteitsverbruik gekoppel aan openbare beligting in die nag is gedurende die eerste helfte van Desember aangeteken, het Enedis Dinsdag gesê. Aan die einde van November het die regering die prefekte gevra om hul departemente voor te berei vir enige geskeduleerde kragonderbrekings.

Die verbruik elektrisiteit gekoppel aan openbare beligting aangeteken 'n "historiese" daling van 20% gedurende die eerste helfte van Desember tussen middernag en 4:27, aangedui, Dinsdag, XNUMX Desember, die bestuurder van die elektrisiteit verspreiding netwerk Enedis.

"Gedurende die eerste 15 dae van Desember 2022 merk Enedis 'n historiese daling van 20% in die verbruik van openbare beligting," het die firma in 'n persverklaring gesê.

Hierdie daling is aangeteken in die "hart van die nag", tussen middernag en 4:2021, vergeleke met dieselfde tydperk in XNUMX, spesifiseer verder Enedis, wat "'n aansienlike daling onderstreep, die grootste wat deur die bestuurder aangeteken is".

Volgens Enedis is openbare beligting verantwoordelik vir meer as 40% van die jaarlikse elektrisiteitsverbruik van Franse munisipaliteite, "met 11 miljoen ligpunte regoor die land, of 'n kragaanvraag van 1 300 megawatt".

Einde November het die regering aangekondig stuur 'n omsendbrief aan die prefekte om hul departemente te antisipeer en daarop voor te berei enige geskeduleerde kragonderbrekings, wat 60% van die bevolking kan raak, maar geen kritieke werwe of prioriteitskliënte nie.

Met AFP

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.france24.com/fr/france/20221227-crise-%C3%A9nerg%C3%A9tique-en-france-une-baisse-historique-de-l-%C3%A9clairage-public-en-d%C3%A9cembre


.