Julie de Bona: haar baie verrassende geheime oor haar moeilike bevalling en "op haar knieë"

Julie de Bona: haar baie verrassende geheime oor haar moeilike bevalling en "op haar knieë"

Dinsdag 27 Desember het Julie de Bona aan die skou Instink dier deelgeneem. Die geleentheid vir die aktrise om in haar geboorte te vertrou.

Dit is 'n splinternuwe program. Op Dinsdag 27 Desember 2022 het France 2 die eerste episode vandierlike instink waarin Julie debona deelgeneem het. Die aktrise het toe teruggekeer na haar private lewe en veral haar geboorte genoem. Die aktrise, bewoë om te sien hoe 'n vroulike sjimpansee haar nes vir haar kinders bou, luister aandagtig na die woorde van 'n wetenskaplike. “Hulle is baie, baie na aan ons, ons is van dieselfde familie. (...) Hulle het dieselfde spektrum van emosies: woede, vreugde, hartseer, blydskap. Hulle het ’n sin vir humor, hulle lag. En Julie de Bona kan net opmerk dat " die ma is baie beskermend” teenoor haar kinders.

Gekonfronteer met hierdie manjifieke skouspel van die natuur, die aktrise wonder toe hoe sy sjimpansee-ma's dit reggekry het om geboorte te gee aan hul kleintjies. “Dit is baie moeilik (om hierdie toneel te aanskou, red. se nota) omdat hulle dikwels wegkruip. In die wilde wêreld is dit meer 'n geheime ding, 'n geboorte."verduidelik Perrine Crosmary. "Herinner dit jou ook aan jou eie moederskap?" », vra die joernalis hom dan. Die geleentheid was toe te goed vir Julie de Bona wat aan 'n paar vertroue smul. “My aflewering was … ek was mal daaroor! Ek laat almal lag as ek dit sê, maar ek was so lief daarvoor toe ek eers gesê het: 'Ag nee, ek gee nie geboorte nie!' My kêrel het gelag en vir my gesê: 'Nou ja, skat, ons gaan moet kraam.' Hy neem my kraamsaal toe, maar ek het gesê ek wil nie kraam nie want ek is bang”.

Vertroue met 'n oop hart

Ongelukkig die goeie bui van die aktrise vinnig verander, wanneer in die kraamsaal, gaan niks soos beplan nie. “Op 'n stadium, toe ons in 'n slegte posisie was, moes ons 'n keisersnee doen. My primitiewe instink het ingeskop en ek het geskree: 'Nonnnn! Los my uit ! Ek sal myself in 'n ander posisie plaas. In elk geval, hierdie een suig.' Die dokter het gesê: 'OK, ons luister na die ma, sy weet.' Daar het ek neergekniel. Ek was mal oor daardie oomblik omdat dit so dierlik was en om dit binne twee minute uit te kry was kragtig. En ek was die een wat my seun uitgehaal het. Dit was die grootste diere-oomblik van my lewe.”onthou Julie de Bona. " Ek het gevoel: 'Al die vroue het dit gedoen.' Om die waarheid te sê, ek het myself nie meer vrae gevra nie, ek glo dat dit die sleutel tot die lewe is”.


.