Linda de Suza: die oorsaak van die sangeres se dood bekend gemaak

Linda de Suza: die oorsaak van die sangeres se dood bekend gemaak

Linda de Suza is in die ouderdom van 74 oorlede! Die dood van die suksesvolle sangeres van die 70's en 80's is Woensdag 28 Desember deur haar agent aangekondig. Hy het ook op Twitter oor die oorsaak gepraat.

In rou! Linda deSuza is is op die ouderdom van 74 oorlede jaar, hierdie Woensdag, 28 Desember 2022, soos berig Midi Gratis. Dit was sy agent, Fabien Lecoeuvre, wat hierdie amptelike aankondiging gemaak het. kom ons onthou dit Linda deSuza was 'n suksesvolle sanger wat 'n hele era in die 70's en 80's gekenmerk het. AFP se Jean-François Guyot het die ster se doodsoorsaak omstreeks 11:XNUMX daardie dag op Twitter bekend gemaak. Jean-Francois Guyot praat « respiratoriese versaking en positief vir Covid 19« ... " Ek en sy seun Joao het die pyn om u in kennis te stel van die dood vanoggend om 10:10 vm. van mev Linda de Suza“, het sy agent geskryf.

Dit was nou etlike maande dat die sanger siek was, volgens ons kollegas van Midi Gratis. Buitendien, in Frankryk Sondagsy seun Joao het reeds onlangs op vertrou sy gesondheid reeds bekommerd. « Sy is baie swak en uitgeteer. Sy was 'n swaar roker en haar longinfeksie het erger geword namate sy ophou eet het en haarself laat mors het.« het hy verduidelik.

Linda de Suza: 'n noodsaaklike ster uit 'n ander era

Linda de Suza, van Portugese oorsprong, was 'n groot ikoon met buise soos « Tirol-Tirol«  of « Portugees« . In 1984 het sy selfs 'n blitsverkoper geskryf, « Die karton tas« sy outobiografie. Onthou dat hierdie werk byna twee miljoen kopieë verkoop het. In 1983 moes Linda de Suza programmeer 15 nagte in 'n ryaan uitverkoopte skares, al was sy oorspronklik veronderstel om net twee konserte by die Olympia te gee. Dit was in die laat 80's en vroeë 90's dat Linda de Suza die moeilikste oomblikke van haar loopbaan beleef het. Inderdaad, sy sukses het begin taan en die media het hom minder aandag begin gee. Dat sy siel in vrede rus...

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/linda-de-suza-la-cause-de-la-mort-de-la-chanteuse-devoilee-1679075


.