Lola Dewaere: "trots" op haar vorm, die aktrise plaas 'n wonderlike foto om te bewys dat sy nie "maer" geword het

Lola Dewaere: "trots" op haar vorm, die aktrise plaas 'n wonderlike foto om te bewys dat sy nie "maer" geword het

Sy wou die gerugte stilmaak. Lola Dewaere het 'n wonderlike kiekie gepubliseer waarop ons haar in 'n swembroek kan sien.

Lola Dewaere het nooit haar tong in haar sak gehad nie. En weer eens die aktrise het sy sterk temperament gewys! Vasbeslote om haar liggaam te wys soos dit is, het die aktrise besluit om die gerugte stil te maak. In 'n Instagram-plasing het sy haarself van agter af in 'n swembroek verklap. "Kersgeskenk. (om te bewys aan diegene wat dink dat ek "maer" geword het, haal ek aan, dat daar nog 'n paar oor is! En ek is trots daarop! MIK VIR DIE LUUUUUNE) »het sy in die onderskrif geskryf. 'n Publikasie wat deur 'n groot aantal van haar aanhangers begroet is, wat haar gelukwens omdat sy haarself gewys het soos sy is!

Lola Dewaere reeds geleun het op sy gewig en sy verhouding tot die liggaam. "Ja. Ek het dit gewaag om kort te gaan. Baie kort. Ek kon dus nie in die restaurant sit nie. Ek raai daarteen aan. 'n Bietjie minder gewig en hop dit neem vir Gigi Hadid! Nimp »het sy verduidelik. Voor verskeie foto's wat op haar sosiale netwerke gepubliseer is, het die aktrise baie vrae oor haar gewigsverlies ontvang. En soos gewoonlik is die aktrise baie kontant: “Meisies, hou op om my uit te vra oor my dieet. Kyk, dit is 00:43 en ek eet. Dink jy dit is 'n dieet? sy het geskryf terwyl sy 'n koek geniet. “Ek het hormonale behandeling gestaak en ek bekommer my nie meer oor kos nie. En bowenal, bowenal vas ek gereeld vir 12/24 uur, dis magic. Dit rus die liggaam.

Lola Dewaere baie kontant op haar gewig

Om sy goeie trou en die waarheid van sy woorde te toon, Lola Dewaere selfs gehad het het sy kaste oopgemaak : “So jy sou dit wou gehad het, aangesien mense my steeds vra hoe ek dit reggekry het om gewig te verloor, dat ek aanhou sê dit is weens 'n staking van hormoonbehandeling wat ek al 20 jaar geneem het. dit lyk asof jy my nie glo nie. Dit is my dieet. Is daar 'n spanspek of groente wat rondlê, jammer om jou teleur te stel maar nee! ». Wat om almal te laat saamstem!

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/lola-dewaere-fiere-de-ses-formes-l-actrice-poste-une-photo-etonnante-pour-prouver-qu-elle-n-est-pas-devenue-maigre-1679000


.