Metavisio open 'n filiaal in Indië om deel te neem van die plaaslike mark

Metavisio open 'n filiaal in Indië om deel te neem van die plaaslike mark

(AOF) – Metavisio, 'n Franse maatskappy wat spesialiseer in die konstruksie, bemarking en verkoop van skootrekenaars, het pas 'n 100% filiaal in Nieu-Delhi geopen om aan die Indiese regering se openbare tenders deel te neem en ook sy rekenaars te versprei op die vlak van die algemene publiek in winkels of op die internet. Die Metavisio-span is op Maandag, 12 Desember, in Indië deur die Minister van Onderwys ontvang om die hele Franse Thomson IT-reeks, tablette, notaboeke en bedieners aan te bied.

Nog 'n vergadering is op Maandag 19 Desember in Parys gereël in die teenwoordigheid van die Minister van Onderwys en die Minister van Nywerheid. Hierdie twee vergaderings het 'n sterk toenadering moontlik gemaak, en onthou dat Indië 'n groeiende behoefte het aan toegang tot tegnologie vir al sy studente en al sy bevolking.

Metavisio het die skepping van 'n Indiese maatskappy 100% filiaal van Metavisio bevestig wat Metavisio Computing India Private Limited genoem word.

Die doel van hierdie skepping is om aansoek te doen vir openbare tenders vir tablette en notaboeke wat elke jaar met etlike honderd miljoen nasionale begrotings ooreenstem.

Thomson se prys-gehalte-posisionering, ontwerp en reputasie het die Indiese regering, wat verlede week na Parys gereis het, sterk beïndruk.


©
AOF

Die AOF-inligting wat op Capital.fr gereproduseer word, is van die AOF-inligtingsdiens geneem.
Hierdie inligting word beskerm deur intellektuele eiendomsregte wat gehou word deur OPTION FINANCE SAS, uitgewer van die AOF-intydse aandelemarkinligtingsdiens, en sy bydraers.
Gevolglik is enige reproduksie, kopie, duplisering, wysiging, oordrag, herverspreiding, vertaling, kommersiële uitbuiting of nie, skepping van 'n hiperteksskakel of hergebruik op enige manier hoegenaamd van hierdie inligting onderhewig aan die vooraf skriftelike toestemming van OPTION.FINANCE SAS en sy bydraers.
AOF kan bereik word by die volgende adres aof@optionfinance.fr
OPTION FINANCE SAS samel sy data in van die bronne wat hy as die veiligste beskou. Maar, onderhewig aan sy growwe nalatigheid, waarborg OPTION FINANCES SAS en sy bydraers op geen manier die afwesigheid van foute en defekte, selfs verborge, of die volledige karakter of die gebrek aan ooreenstemming vir enige gebruik hoegenaamd van hierdie data en van OPTION FINANCE SAS of een van sy bydraers, en kan nie verantwoordelik gehou word vir enige vertragings of onderbrekings wat toegang daartoe kan beïnvloed nie.
Die gebruiker van die OPTION FINANCE SAS-diens sal die AOF-data op eie risiko gebruik en moet OPTION FINANCE SAS en sy bydraers skadeloos hou van enige eis wat uit hierdie gebruik voortspruit.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.capital.fr/entreprises-marches/metavisio-ouvre-une-filiale-en-inde-pour-prendre-une-partie-du-marche-local-1455855


.