Eto'o sluit 21 uit 30 spelers uit!

Eto'o sluit 21 uit 30 spelers uit!

Samuel Eto'o

Ter volle voorbereiding vir die UNIFFAC O17-toernooi wat hy vanaf 7 Januarie tuis gaan reël en wat vir die CAN 2023 vir die o.17s sal kwalifiseer, het die Kameroen moenie met ouderdomsbedrog mors nie. Van die 30 spelers wat deur afrigter Jean Pierre Fiala ontbied is om vir die toernooi voor te berei, is 21 pas afgekeur nadat hulle die MRI-toetse gedruip het, wat gebruik word om bedrieërs op te spoor!

"Die Kameroense sokkerfederasie lig die publiek in dat as deel van die voorbereidings vir die UNIFFAC Limbe 2023-toernooi, wat kwalifiseer vir die volgende Afrika-nasieskampioenskap vir o17's, 21 spelers uit die 30 wat tans op opleiding aan die einde van die MRI-toetse gedruip het. Hulle is dadelik uit die groep verwyder. Stappe is dadelik gedoen vir hul digitale vervanging", dui hierdie Donderdag 'n persverklaring van die Kameroense sokkerfederasie (Fecafoot) aan. “Hierdie aksie is die resultaat van streng opdragte wat deur die President van FECAFOOT (Samuel Eto'o, redaksienota) gegee is wat onder die mandaat van COMEX optree, om 'n einde te maak aan die knoeiery met burgerlike statusrekords wat in die verlede, het die beeld van die Kameroense sokkerbeheerliggaam aangetas. FECAFOOT doen 'n beroep op alle akteurs, veral opvoeders, om nakoming van ouderdomskategorieë te verseker."

Intussen vind die eerste opleidingsessies in die teenwoordigheid van slegs 9 elemente plaas.Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.afrik-foot.com/cameroun-u17-eto-o-exclut-21-joueurs-sur-30


.