“Never say never”: Kim Kardashian maak nie die deur toe om nuwe kinders te hê of om weer te trou nie

“Never say never”: Kim Kardashian maak nie die deur toe om nuwe kinders te hê of om weer te trou nie

Dinsdag, 27 Desember 2022, het Kim Kardashian vertroue gemaak in Gwyneth Paltrow se Goop-podcast. Die geleentheid vir haar om te vertrou in haar begeertes vir die huwelik of kraam.

Op 42 is Kim Kardashian 'n bekwame sakevrou. Aan die private kant was sy drie keer getroudeers met die musiekvervaardiger Damon Thomas, toe met die basketbalspeler Kris Humphries, toe met rapper Kanye West. Uit sy laaste huwelik is gebore vier kinders : North (2013), Saint (2015), Chicago (2018) en Psalm (2019). Tog het die werklikheids-TV-superster ná sewe jaar se huwelik besluit om te skei met die vader van haar kinders.

’n Moeilike beproewing vir die ma wat dit verklap het mede-ouerskap etait besonder ingewikkeld. Gas op Dinsdag, 27 Desember in die podcast goop Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian en meer onthullings oor sy huwelike... " Eerlik, ek dink my laaste huwelik was eintlik my eerste. Die eerste, ek weet net nie wat gebeur het nie. Die tweede het ek gevoel ek wil so graag trou, want al my vriende was op daardie stadium en dis waar ek moes gewees het. het sy verduidelik.

Kim Kardashian is oop vir die idee om weer te trou en meer kinders te hê

Onlangs geskei van Kanye West en van Pete Davidson geskeiKris Jenner se dogter wens vandag geniet dit om enkellopend te wees. Sy het vertrou: Ek vat my tyd. Ek wil baie graag vir 'n paar jaar enkellopend wees. Ek is nou op 'n goeie solo-missie. Ek het susters of vriende [wat] almal op een plek is, en dit is so goed en pret".

Kim Kardashian is egter nie gesluit vir die idee van ware liefde vindal is dit nie op die oomblik sy prioriteit nie. " Ek dink ek sal beslis 'n troue wil hê, maar ek neem graag my tyd. " het sy aan Gwyneth Paltrow verduidelik voordat sy verder gaan die idee om sy gesin verder uit te breiMoet nooit nooit sê nie. Ek behoort vir 'n rukkie iemand in my lewe te hê om hierdie besluit te neem“. North, Saint, Chicago en Psalm kan dus 'n boetie of 'n klein sussie in die jare wat kom verwelkom.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/ne-jamais-dire-jamais-kim-kardashian-ne-ferme-pas-la-porte-a-avoir-de-nouveaux-enfants-ou-a-se-remarier-1679324


.