Tien dinge om te weet oor Ahmed Cissé, die nuwe baas van Ivoriaanse base, Jeune Afrique


Tien dinge om te weet oor Ahmed Cissé, die nuwe baas van Ivoriaanse base

TIEN DINGE OM OOR TE WEET – Op 30 November verkies na 'n stemming waarin hy die enigste was kandidaat, Ahmed Cissé sal vanaf die begin van Januarie en vir 'n termyn van drie jaar die hoof van die Algemene Konfederasie van Besighede van Ivoorkus (CGECI) oorneem.

Gegradueer aan die Universiteit van New York en stigter van die eiendomskonglomeraat Brandon & Mcain, volg die Ivoriaanse sakeman die voorsitter van die Avos-groep op, Jean-Marie Ackah, in die amp sedert 2016. 'n Terugblik op die loopbaanpad van die nuwe baas van Ivoriaanse base.

1. Maak toe du seraglio

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.jeuneafrique.com/1402196/economie/dix-choses-a-savoir-sur-ahmed-cisse-le-nouveau-patron-des-patrons-ivoiriens/


.