Yassir, Flutterwave, Interswitch ... Die Afrikaanse beginners wat die jaar gemerk het, Jeune Afrique


Yassir, Flutterwave, Interswitch ... Die Afrika-beginners wat die jaar gekenmerk het

EKO BALANS – Die transaksie is gedoen sedert November, toe die $4,6 miljard-kerf in fondse wat sedert die begin van 2022 ingesamel is, was gekruis. Soos al die voriges is die jaar wat pas verby is dus punte 'n nuwe fondsinsamelingsrekord vir beginnerondernemings in Afrika.

Alles het vinniger gebeur in 2022. Volgens data wat deur die gespesialiseerde nuusbrief Africa: The Big Deal saamgestel is, het die vasteland se begin-ups opname hul eerste miljard in Februarie, veertien weke vroeër as in 2021. Ditto vir die tweede, derde en vierde miljard, ondanks 'n somber internasionale ekonomiese situasie en oproepe tot nugterheid van die hoofrolspelers du kapitaalrisiko.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.jeuneafrique.com/1404365/economie/yassir-flutterwave-interswitch-les-start-up-africaines-qui-ont-marque-lannee/


.