"Ek is glad nie 'n plan-ass nie": Priscilla Betti baie kontant op haar liefde en intieme lewe

"Ek is glad nie 'n plan-ass nie": Priscilla Betti baie kontant op haar liefde en intieme lewe

Vrydag, 30 Desember 2022, het Priscilla Betti 'n onderhoud aan Publiek toegestaan. Tydens hierdie een het die sangeres in haar liefde en intieme lewe vertrou, en onthul waarna sy in 'n man soek.

Sy was een van die sterre van die 2000's ... Op die ouderdom van 12, Priscilla Betti is aan die algemene publiek bekend gemaak danksy sy liedjies Wanneer ek jonk is, Kyk na my (toets my, haat my) of Musiek Tchouk Tchouk. Sedertdien het die kunstenaar goed gegroei en het verlede Augustus sy 33ste verjaardag gevier. Enkellopend, sy wil graag vandag ma word. Vrydag, 30 Desember 2022, in 'n onderhoud wat toegestaan ​​is aan OpenbarePriscilla Betti het eers laat val: " Ek sal iemand moet kry, want ek is al twee jaar enkellopend en dit begin op my weeg. Die gebrek aan teerheid, die feit dat daar nie iemand is om mee te praat in die aand nie... “Terwyl sy nie op afspraakwebwerwe wil registreer nie, het sy bygevoeg:” Ek gaan nie op Tinder nie en ontmoet selde mense buite my kring. Boonop is ek glad nie 'n seksplan nie, ek soek iets ernstigs. Ek is 32, ek wil 'n ma wees!« 

Baccalaureus, sanger ingestem om te openbaar wat sy manstyl was. " Ek hou van Josh Duhamel. Redelik stewig, lank, met 'n goeie ligging ... Kan ek adverteer? Ek benodig iemand wat gaaf, oplettend is, wat vir my sorg", beduie sy. In die verlede was Priscilla Betti in 'n verhouding met die sokkerspeler Gilles Noto. ’n Jaar nadat sy hul verhouding op die rooi tapyt van die Cannes-rolprentfees geformaliseer het, was dit in Junie 2018, toe sy ’n kandidaat in die program The Island Celebrities was, dat sy aan Gala toevertrou het: “ Daar sal ek myself bietjie toewy aan my gesinslewe. Ons gaan huis toe, ek gaan 'n baba hê. Dit het my baie dinge laat besef om hier te wees. Dit is tyd. » In Januarie 2019 het die jong vrou egter hul skeiding op sosiale netwerke aangekondig.

Priscilla Betti: die sanger, binnekort, kandidaat in 'n bekende tele-haak?

As haar liedjies minder op die radio is, het die sangeres baie projekte. Vir Publiek het sy dus verseker: “ Anders as wat baie mense dink, het ek nooit musiek opgehou nie! Ek stel nie meer albums uit nie, maar sing is steeds my werk. Ek doen baie private konserte vir handelsmerke, troues ... ek voel nuttig. “Terwyl sy gereeld gevra word of sy aan 'n tele-haak kan deelneem, Priscilla Betti het geantwoord: " Ek word elke jaar gevra om as kandidaat aan The Voice deel te neem. Dit is genoeg, ek is 'n professionele sanger! My plek sou meer in die jurie van The Voice Kids wees, ek sou al my legitimiteit daar hê.« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/je-ne-suis-pas-du-tout-plan-cul-priscilla-betti-tres-cash-sur-sa-vie-amoureuse-et-intime-1679592


.