Elizabeth II: "A Merry fellow", die skreeusnaakse staaltjie van 'n voormalige werknemer van die koningin

Elizabeth II: "A Merry fellow", die skreeusnaakse staaltjie van 'n voormalige werknemer van die koningin

Elizabeth II is 'n koningin geliefd en bewonder deur die Britte. Die koningin van Engeland was bekend vir haar greep, maar ook vir haar sin vir humor. 'n Voormalige werknemer het 'n skreeusnaakse staaltjie van die koningin gedeel.

  • Elizabeth II van Engeland was altyd ontspanne en pret, volgens 'n voormalige paleisposmeester.
  • Mick Delaney is vol lof vir wyle koningin Elizabeth II van Engeland en prins Philip.
  • Elizabeth II het haar aan 'n speletjie geleen onregverdigmaar uiters pret saam met Delaney.

Mick Delaney a gewerk by die koninklike pos vanaf die ouderdom van 16 het hy aan dieIerse spieëlverslae Die spieël noem in sy artikel van 6 Desember 2022 dat Mick Delaney met liefde vertel het hoe Koningin Elizabethen prins Philip ook vir die saak, was " so normaal in baie opsigte“. Mnr. Delaney het 19 jaar by Buckingham-paleis gewerk en het goeie herinneringe daaraan. " Ek het nie 'n enkele negatiewe woord om te sê nie op die koningin of prins Philip", het hy vertrou.

Hy het verduidelik hoe koningin Elizabeth II van Engeland was 'n regte werker en hoeveel sy was noukeurig in alles wat sy gedoen het“. Delaney het ook gedeel dat die oorlede koningin die gesigte kon onthou wat sy jare later ontmoet het. " Sy kon 'n kamer in oomblikke lees en sou almal navors vlot met hulle kan praat. Mick Delaney genoem. “As sy jou oor twee jaar ontmoet het, sou sy jou uitvra oor jou familie. Dit het gelyk of sy nooit vergeet nie", onthou hy.

Elizabeth II: die koningin van Engeland was 'n "baie snaakse" koningin

Mick Delaney het 'n staaltjie vertel dat koningin Elizabeth hom gevat het « klap » met 'n lepel. Delaney was toe in die landhuis van die Hertog van Westminster. Al die personeel was onder en probeer tee drink en gesels. 'n Polisieman van die Koningin het hulle begin vertel van 'n speletjie wat Haar Majesteit voorheen gespeel het. " U Majesteit, onthou u dit speletjie met die lepel ? Elizabeth II het geantwoord " Ja en gevra of die polisieman wilsy speel die lepelspeletjie met die posman.

Koningin Elizabeth II van Engeland toe sit op 'n stoel en mnr. Delaney het agter haar aan verbygegaan slaan sy kop met die lepel wat hy in sy mond gesit het. " Toe was dit my beurt. Sy het om my geloop en vir my gesê slaan met die lepel op die kop wat sy in haar hand gehou het", hy sê. Almal in die kamer het begin lag. Mick Delaney het na 'n paar oomblikke besef dat hy " in die proses van met 'n lepel geslaan word deur die koningin".


.