Iris Mittenaere binnekort ma? Die oud-Mej. Heelal reageer direk op 'n gebruiker

Iris Mittenaere binnekort ma? Die oud-Mej. Heelal reageer direk op 'n gebruiker

Donderdag 29 Desember 2022 het Iris Mittenaere vrae van haar intekenare, in storie, op Instagram beantwoord. ’n Paar maande voor haar huwelik met Diego El Gloui het die voormalige Miss Universe gepraat oor haar begeerte na moederskap.

'n Effens onvanpaste vraag? Donderdag, 29 Desember 2022, Iris Mittenaere het sy vrye tyd benut om vrae van sy volgelinge op Instagram te beantwoord. As baie aanhangers hom gevra het oor sy komende huwelik met Diego El Glaoui, 'n gebruiker het hom gevra of 'n kind ná hul unie beplan word. Verleë was dit toe dat sy dikwels die teiken was van gerugte oor 'n vermeende swangerskap wat die ex-Mej. Heelal gesê het: " Ek weet dit is nie gemeen van jou nie, maar Ek verkies dat ons hierdie vraag vermy, wat vir my uiters onderdrukkend is. As dit eendag op die program is, sal ek jou laat weet.« 

In Maart 2022 het 'n gebruiker reeds 'n soortgelyke vraag aan die jong vrou gevra. " Hallo, begin van swangerskap? Jy is pragtig, maar ek herken nie jou maag nie...“, was dit geskryf. SO, Iris Mittenaere het geantwoord: " Steeds nie, maar in elk geval, jy dink regtig dat as dit 'n vroeë swangerskap is, en niemand weet nie, gaan ek jou antwoord: 'Ja dis waar'. Net stywe rok, niemand het 'n super plat maag nie, ons het organe, en aan die einde van die dag is dit normaal. “Terwyl hierdie vraag gereeld opduik, is dit op Instagram wat sy reeds op Saterdag 2 Oktober 2021 verklaar het: “ 3 keer per jaar word ek vertel dat ek swanger is... Hierdie somer het baie mense dit geglo. Ek het selfs die reg gehad om 'Al my gelukwense' op sommige plekke waar ek gegaan het... Ek weet nie mooi hoe om dit te vat nie.« 

Iris Mittenaere: "Om 'n ma te word is my prioriteit"

Saterdag 13 Februarie 2021 is dit toe dat sy gevra is of sy 'n ronde maag het wat die verloofde van Diego El Glaoui het geantwoord: " Nee, ek het dit net nie ingebring nie. Ek het dikwels 'n geswelde maag, en dit swel my om dit in te bring. "Op 'n vraag oor haar begeerte na moederskap in Augustus 2020, het sy reeds op Instagram vertrou:" Hierdie vraag kom gereeld voor... Ja, ek sal graag wil, as die lewe dit vir my oor 'n paar jaar gee (...) Ek is gelukkig om 'n ongelooflike nefie en niggie te hê vir wie ek meer as enigiets lief is en saam met wie ons hierdie somer vir 'n week vertrek het en wat ek oor 'n week weer sien. “In Augustus 2018, vir Télé 7 Jours, het sy reeds vertrou: “ Ek streef daarna om sukses in my professionele lewe te behaal, maar om 'n ma te word is my prioriteit. Ek sal nie huiwer om my loopbaan op te hou om babas te maak nie. Drie sal lekker wees!« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/iris-mittenaere-bientot-maman-l-ex-miss-univers-repond-sans-detour-a-une-internaute-1679577


.