Paul El Kharrat: sy geheime oor sy onlangse verhouding met 'n vrou

Paul El Kharrat: sy geheime oor sy onlangse verhouding met 'n vrou

Vrydag, 30 Desember 2022, het Paul El Kharrat 'n onderhoud aan France Dimanche gelewer. Enkellopend, die voormalige vlagskipkandidaat van 12 middagskote, op TF1, het onthul dat hy onlangs in 'n verhouding met 'n vrou was.

Geopenbaar in die 12 middag skote, op TF1, Paul El Kharrat het nie soveel geluk in liefde as in dobbel nie! As hy nie baie liefdesverhale gehad het nie, was die jong man onlangs in 'n verhouding. Vrydag, 30 Desember 2022, in die kolomme van Frankryk Sondag, het hy inderdaad aangedui: " Ek het gedurig aan haar gedink, wou heeltyd by haar wees, met haar praat, dinge deel... En terselfdertyd, toe dit eindig, het dit baie vinnig met my gebeur. So ek wonder of dit regtig liefde was. "Om nie hoop te verloor nie, dit was toe dat hy hoop om iemand te ontmoet wat met hom ooreenstem, dat hierdie een bygevoeg het:" Nietemin, om verlief te wees en saam met iemand te bly, is iets wat ek baie graag wil hê. Sal dit met my gebeur? Ek hoop so. Op 23 dink die jong man ook daaraan om pa te word. " Ek is lief vir babas! Dit is soos om verlief te raak, ek sal graag wil sien hoe dit voel om 'n pa te word. Agterna hoop ek dit sal lekker wees, want dis lewenslank", het hy gegly.

Paul El Kharrat bly egter op sy hoede. " Ek wil graag gelukkig wees en terselfdertyd vrees ek dat dit my sal benadeel. Ek is bang om hierdie gevoel te misbruik... Met die risiko dat die afdraande katastrofies sal wees en te veel lyding sal veroorsaak", het hy verklap. Vrydag, 9 Desember 2022, in die kolomme van Publiek, die voormalige ster van TF1 het reeds vertrou: In die lewe, wanneer ek mekaar leer ken, is ek dikwels teleurgesteld. My neiging om nie die fout van ander te aanvaar nie, vertraag my in vriendskap en in liefde. Ek wil graag by iemand wees en myself aan daardie persoon toewy. En daarvoor is ek gereed om pogings aan te wend, om sekere beroepe 'n bietjie te beperksoos my dele van Vrae vir 'n kampioen. "'n Paar weke tevore, vir Gala, het hy gespesifiseer:" Ek het nog nooit hierdie gevoel geken nie, met die hartkloppings, die skoenlappers in my maag, die oneindige plesier om die ander weer te sien.« 

Paul El Kharrat: "Hulle voel nie opgewasse daarvoor nie"

Gereeld uitgevra oor sy liefdeslewe, was dit op die stel van die program Chez Jordan, vir Télé-Loisirs, wat die jong man toevertrou het: " Dit is verskriklik om nie hierdie gevoel te ken wat aangenaam wil wees nie, wat mense toelaat om hulself te oortref. “Om die redes vir sy selibaat op te roep, Paul El Kharrat bygevoeg: " Ek is nie maklik nie en die ander voel nie opgewasse daarvoor nie. Nie opgewasse om my te verstaan ​​nie, nie opgewasse daarvoor nie, want hulle is nie so gekultiveerd soos ek nie, hulle voel dom, wat beteken Ek is altyd alleen.« 

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/paul-el-kharrat-ses-confidences-sur-sa-recente-relation-avec-une-femme-1679639


.