Optredes: Harold Moukoudi loop op water in Griekeland, hier is die indrukwekkende statistieke van die Ondoembare Leeu

Optredes: Harold Moukoudi loop op water in Griekeland, hier is die indrukwekkende statistieke van die Ondoembare Leeu

Harold Moukoudi en AEK Athene is tans tweede in Griekeland se Superliga.

Die sentrale verdediger, wat vir 'n jaar en 'n half nie 'n wedstryd met Saint-Etienne gewen het nie, het teruggekeer na sukses in die klub wat in die middel van die Griekse hoofstad geleë is.

Stewig soos 'n rots in sentrale verdediging, Harold Moukoudi en AEK Athene, is hierdie seisoen 15 wedstryde gespeel, 11 oorwinnings, 2 gelykop en twee nederlae.

AEK Athene is tans die beste verdediging in die Griekse kampioenskap, met slegs 5 doele afgestaan ​​sedert die begin van die seisoen, en bly op 'n reeks van 5 agtereenvolgende skoonblaaie.

In 'n onderhoud met 90Football het die aksiale verdediger teruggekeer na die rampspoedige 2021-2022-oefening met die setperke van Saint-Etienne, en nie die behoefte uitgesluit dat hy elders moet gaan nie. ’n Weddenskap wat uiteindelik vrugte afgewerp het; " Ek was nie op my beste verlede seisoen nie. Ek weet waartoe ek in staat is. Die spiraal van die klub was ook sleg. Boonop gaan dit voort. Ek het geweet ek het 'n verandering van natuurskoon nodig. Buitendien het ek dit vir van my spanmaats wat nog daar is gesê: vir almal se goeie moet sommige mense dit regkry om iets te vind, om 'n verandering van natuurskoon te kry. Ons het drie jaar lank amper dieselfde span gehad. Die groep verslyt. Dit het 'n herlewing nodig gehad met baie rekrute, 'n nuwe afrigter. Hierbo sal sommige dinge moet verander. Ek, ek het geweet dit is verpligtend om van klub te verander. Ek is nou ook 'n ondersteuner van AS Saint-Etienne”, het die 25-jarige Kameroense sokkerspeler gesê.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/performances-harold-moukoudi-marche-sur-l-eau-en-grece-voici-les-stats-impressionnantes-du-lion-indomptables


.