Sophie Davant het verhuis: sy deel "die roerende herinnering" aan haar eksman, Pierre Sled

Sophie Davant het verhuis: sy deel "die roerende herinnering" aan haar eksman, Pierre Sled

Sophie Davant is steeds baie na aan Pierre Sled ten spyte van hul skeiding in 2012. Boonop het sy op 29 Desember na Instagram gegaan om hom 'n roerende huldeblyk te bring.

Skeiding is nie altyd sinoniem met haat nie. Sophie Davant en Pierre Sled is die getuies van die waarheid van hierdie vonnis. Die twee gewese eggenote het immers baie na aan mekaar gebly ten spyte hul skeiding in 2012. Behalwe hul pragtige liefdesverhaal, Sophie Front en Pierre Sled het twee pragtige kinders saam gehad, Nicolas en valentyn. Hier is wys daarop dat die ster vanSaak afgehandel en die voormalige aanbieder van Fase 2 het mekaar nooit uit die oog verloor nie.

Verder, by elke gesinsgeleentheid, die aanbieder de Frankryk 2 en die voormalige aanbieder van Fase 2 wys hoe gelukkig hulle is om saam te wees. « Ons is nog baie naby. liefde het verander« Sophie Davant in 2020 tot die Frankryk Dae. Boonop vertoon die voormalige minnaars gewillig hul herontmoeting al het Pierre Sled sy lewe in Italië saam met Barbara Ricevuto herbou. Die twee liefdesvoëls het in 2018 getrou. In elk geval, harmonie heers tussen die twee vroue... " Daar is geen probleem. Ek is glad nie 'n konfronterende persoon nie“, het Sophie Davant toevertrou Huidige vrou oor die onderwerp.

Sophie Davant: "Wat 'n roerende herinnering"

Sophie Davant wys altyd die hegte verhouding tussen hulle en bring soms hulde aan Pierre Sled op sosiale netwerke. Iets wat sy onlangs gedoen het, verlede Donderdag, 29 Desember. Inderdaad, die aanbieder het Instagram oorgeneem na deel 'n herinnering aan haar eksmanwys terselfdertyd 'n gedagte aan hom. Inderdaad, Caroline Margeridon se beste vriendin het die publikasie van Pierre Sled wat hulde gebring het aan Pelé, wat dieselfde dag op 82 gesterf het, in die storie geplaas. « My grootste kommentaarherinnering by die 98 Wêreldbeker« Pierre Sled geskryf het. « Wat 'n aangrypende herinnering« het Sophie Davant in die aangesig van hierdie herinnering geskryf en bygevoeg: " danksy die koning".

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/sophie-davant-emue-elle-partage-l-emouvant-souvenir-de-son-ex-mari-pierre-sled-1679627


.