Zac Efron grootboet: hy deel 'n oulike foto met sy 3-jarige kleinsus

Zac Efron grootboet: hy deel 'n oulike foto met sy 3-jarige kleinsus

Zac Efron deel op 3 Desember ’n oulike foto van homself met sy 27-jarige suster. Onthou dat die akteur tans die nare kritiek op sosiale netwerke in die gesig staar.

Baie internetgebruikers beskuldig hom daarvan dat hy misbruikte kosmetiese chirurgieherinner die tydskrif Hier is. Sommige internetgebruikers begin selfs kleppe wat die 35-jarige akteur lyk soos die Bogdanov-broers. Zac Efron het al daardie gerugte tot rus gebring in 'n onderhoud waaraan hy gegee het Mans se gesondheid. Die misvorming wat Zac Efron op sy gesig gehad het, is die gevolg van 'n ongelukkige huishoudelike ongeluk. Vanessa Hudgens se eks het gesê hy het in sokkies gehardloop en slaan sy kop teen 'n granietfontein.

Na hierdie ongelukkige ongeluk, Zac Efron toe flou geword om later mee wakker te word blootgestelde kakebeen. Die akteur het ook baie ink laat vloei na aanleiding van foto's van hom onherkenbaar en liggaamsbouer tydens verfilming. Ten spyte van alles wat met hom gebeur, het Zac Efron steeds sy kleinboet Dylan Efron en sy pa David Efron aan sy sy. Zac en Dylan het terloops hul kleinsus verwelkom in 2019. Die dogtertjie is gebore uit hul pa se verhouding met Jenny, sy nuwe lewensmaat.

Zac Efron: die akteur se innemende blikwisseling met sy kleinsus smelt die internet

Olivia, Zac Efron se 3-jarige klein sussie, is gebore op Kersdag. Ter geleentheid van sy verjaardag het die ster van musiek hoërskool het 'n aangrypende foto van homself mee gedeel sy kleinsus Olivia teen sy bors genestel. Op die foto wat die akteur op 27 Desember 2022 op Instagram gedeel het, kan ons sien neem jou kleinsus in jou arms terwyl hy hom met 'n teer blik aanskou. Ons kan sien dat Zac Efron 'n snor dra. Die foto het internetgebruikers gesmelt en die kommentaar het vinnig gekom. " Daardie is die oulikste prentjies", het toe 'n aanhanger gesê. " Die voorkoms van jou kleinsus sê alles", het 'n ander genoem.


.