Kameroen: "Ek het niemand agter my gehad nie", het die motorfietstaxibestuurder aan Enam erken, onthul sy wonderresep

Kameroen: "Ek het niemand agter my gehad nie", het die motorfietstaxibestuurder aan Enam erken, onthul sy wonderresep

Souleymanou beweer dat sukses aan die onderkant van persoonlike pogings lê.

Souleymanou, motorfietstaxibestuurder wat toegelaat is tot fiets B van Enam 2022, is verlede Dinsdag in Yaoundé deur Minfopra ontvang.

Dit is 'n baie ongewone feit. Souleymanou het pas die ys gebreek van hierdie beweerde korrupte skool wat die administratiewe elite in Kameroen oplei.

Die Minister van Staatsdiens en Administratiewe Hervorming (Minfopra) Joseph Le, het sy rooi tapyt uitgerol vir die jong Souleymanou, motorfietstaxibestuurder in die stad Yaoundé, wat definitief toegelaat is tot Enam, siklus B algemene administrasie afdeling,

Net my werk het vrugte afgewerp ... ek het niemand agter my gehad nie

Net werk het hom toegelaat om die uitdaging aan te pak, hy wat sê hy het geen ondersteuning nie, vasberadenheid was die sleutel tot sy sukses. "Ek word beslis toegelaat tot die Enam siklus B algemene administrasie afdeling, dit is vir my 'n gevoel van trots, 'n ongeëwenaarde vreugde om toegang te kry tot hierdie gesogte skool wat die senior bestuurders van die Kameroense administrasie oplei. Ek kom uit 'n poligame familie, ek het genoeg verantwoordelikhede, ek het agt boeties, ek is sedert 2011 in Yaoundé, ek kon nie moed opgee nie, ek kon nie die risiko loop om terug te keer na die dorp nie, want daar is verskeie aanklagte agter ek, die hele dorp reken op my, ek het vandag aan die werk gekom die geluk het aan my kant gedraai. Om te slaag, het ek niemand agter my gehad nie, net werk en niks anders as werk nie, ek vra weereens die jeug om te glo in hul kanse, om te waag, eendag sal geluk jou volg het Souleymanou, teenoor minister Joseph Le, sigbaar baie gelukkig gesê.

Die regeringslid het van die geleentheid gebruik gemaak om 'n sterk boodskap aan die ander motorfietstaxibestuurders te lewer, van wie baie hul nou oud-kollega kom vergesel het. " Dankie vir julle spontane gebaar, niemand moet wanhoop nie, veral julle jongmense, niemand moet wanhoop aan ons vader nie, alle sosiale lae moet verteenwoordig word en mekaar erken. Dit is hierdie beleid wat ons hier by Minfopra, by Enam en in alle ander administratiewe kompetisies toepas. Ons neem twee hoofkriteria in ag, die prestasie van die kandidaat en dan die streekskwota. Wat Souleymanou suksesvol gemaak het, is sy werk en niks anders as sy werk wat die enigste towerkrag is nie. Of jy Benskineur, bayam-sellam, pusher is, as jy goed werk waar jy ook al is, sal jou ster eendag skyn. Benskineur gister, en vanoggend hier is hy by Enam, elkeen van julle kan dieselfde lot hê, julle moet nooit wanhoop nie.”het Joseph Le gesê.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/cameroun-je-n-avais-personne-derriere-moi-le-conducteur-de-mototaxi-admis-a-l-enam-devoile-sa-recette-miracle


.