Kameroen: Paul en Chantal Biya het teruggekeer na Yaoundé

Kameroen: Paul en Chantal Biya het teruggekeer na Yaoundé

Aan die einde van die Verenigde State-Afrika-beraad het die President van die Republiek en sy vrou hierdie Vrydag 30 Desember 2022 na Yaoundé teruggekeer.

Die vliegtuig wat die staatshoof en die presidentsvrou aan boord gehad het, het aan die einde van die aand, hierdie Vrydag, 30 Desember 2022, die teerpad van Yaoundé-Nsimalen Internasionale Lughawe aangeraak.

Aan die onderkant van die voetbrug om die presidensiële egpaar, 'n paar hoë persoonlikhede van die Republiek, Ferdinand Ngoh Ngoh, die Minister van Staatsekretaris-generaal van die Presidensie van die Republiek en Oswald Baboke, Minister Adjunk-direkteur van die Burgerlike Kabinet van die Presidensie van te verwelkom. die Republiek.

Die staatshoof keer terug van Genève, nadat hy van 13 tot 15 Desember 2022 aan die tweede Verenigde State-Afrika-beraad in Washington deelgeneem het.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://237actu.com/cameroun-paul-et-chantal-biya-ont-regagne-yaounde


.