Malaise in Camille & Images: Adeline Toniutti verwar Kev Adams en ... Keen'V!

Malaise in Camille & Images: Adeline Toniutti verwar Kev Adams en ... Keen'V!

Adeline Toniutti was een van die gaste van Camille Combal se vertoning, Camille & Images, Vrydag, 30 Desember 2022. Die sangonderwyser in Star Academy het ongemak geskep deur te misgis oor die identiteit van 'n bekende komediant.

'n Nuwe aantal Camille & Beelde is uitgesaai op TF1, Vrydag, 30 Desember 2022. Vir die geleentheid het Camille Combal talle kunstenaars om haar tafel genooi: Gérard Jugnot, Camille Lellouche, Caroline Anglade, Sopraan, Kev Adams of selfs Adeline Toniuttidie sangonderwyser ster akademie. Slegs vanaf die begin van die vertoning, laasgenoemde het ’n fout begaan wat glad nie ongemerk verbygegaan het nie. Terwyl sy oor die terugkeer van die kultusprogram op die eerste kanaal gepraat het, het sy die goeie tye wat tydens die bonusse beleef is, onthou, insluitend dié met die teenwoordigheid van Camille Lellouche. " Camille het gekom en sy het baie goed gesing", het sy vertrou. Toe voeg sy by: En Keen'V het ook gekom. "

Hierdie uitstappie het dadelik uitgedaag Kev Adams wat ook 'n ingryping in die program gemaak het deur 'n meesterklas by die kasteel te animeer. " Maar wag, gaan jy regtig nie daarop reageer nie? Sy dink ek was al die tyd Keen'V!“, het Kev Adams aan Camille Combal geloods terwyl hy sy fout besef het, Adeline Toniutti, skaam, verberg haar gesig die komediant sigbaar ontsteld. As die komediant nie regtig gelag het nie, was internetgebruikers skreeusnaaks oor hierdie situasie.

Internetgebruikers skreeusnaaks oor die ongemak wat deur Adeline Toniutti geskep is

« Adeline wat sedert die begin van die program dink dat Kev Adams Keen'V is. Sy verwar die twee"," PTDR, JV sterf, Adeline, sy het Kev genoem, Keen'V in die eerste graad"," Huge, die Star Academy-onderwyser wat Kev Adams met Keen'V verwar, dit is gewaarborgde bloopers"," MDR, Adeline wat geglo het dat Kev Adams Keen'V was "Of" Nie Adeline wat gedink het Kev Adams is Keen'V nie, ek is te lief vir hom", kan ons op Twitter lees. Nie seker dat Kev Adams gelag het toe hy al hierdie opmerkings ontdek het nie.

Hierdie artikel het eerste verskyn op https://www.closermag.fr/people/malaise-dans-camille-images-adeline-toniutti-confond-kev-adams-et-keen-v-1679736


.